ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Борусия (Дортмунд) победи Борусия (Мьонхенгладбах) с 4:2 в среща от 12-ия кръг на еfbet Лига.

Гостите започнаха ударно и поведоха с 1:0 в 13-ата минута след удар от движение на Роко Райц, а в 19-ата попадение на Аласан Плеа бе отменен заради засада. Резултатът стана 2:0 за Борусия (Мьонхенглкадбах) в 28-ата минута след удар в долния десен ъгъл на Куадио Коне.

Домакините от Дортмунд обаче реагираха светкавично и успяха да изравнят само пет минути по-късно. Марсел Забицер намали в 30-ата (1:2) с удар от движение, а три по-късно Никлас Фюлкруг се разписа за 2:2 с шут в десния ъгъл и рикошет в гредата.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Това не беше всичко през първата част и Борусия (Дортмунд) стигна до обрат в 45-ата минута след точен удар на Джейми Биное-Битънс в долния ляв ъгъл (3:2).

По-малко от десет минути след почивката Борусия изпусна още две добри възможности, дело на Никлас Фюлкруг и Марко Ройс. В последната минута от редовното време Дониел Мален пропусна поредна чудесна възможност за четвърти гол в полза на "жълто-черните".

Гостите от Мьонхенгладбах можеха да си тръгнат с точка в продължението на двубоя, но Кристоф Крамер пропусна, Минута по-късно Дониел Мален оформи крайното 4:2.

Борусия (Дортмунд) се изкачи на четвърта позиция в класирането с 24 точки, докато Борусия (Мьонхенгладбах) е на 11-о място с 13.

В друга среща от кръга Байер Левевркузен победи Вердер Бремен с 3:0 като гост и се изкачи на върха с две точки аванс пред Байерн (Мюнхен). Автогол на Дьомнан даде аванс на "аспирините", Фримпонг удвои в 43-ата, а Грималдо оформи крайното 3:0 в 76-ата минута.

Всички резултати от кръга:
Вердер (Бремен) - Байер (Леверкузен) 0:3
Волфсбург - Лайпциг 2:1
Борусия (Д) - Борусия (М) 4:2
Унион Берлин - Аугсбург 1:1
Фрайбург - Дармщад 1:1
19:30 часа, Айнтрахт - Щутгарт 

БОРУСИЯ (Д) - БОРУСИЯ (М) 4:2
0:1 Роко Райц (13'), 0:2 Куадио Коне (28'), 1:2 Марсел Забицер (30'), 2:2 Никлас Фюлкруг (32'), 3:2 Джейми Биное-Битънс (45'), 4:2 Дониел Мален (90+7')