Братята Марсел и Марк Деблер са фенове на Кьолн и собственици на букмейкърски пункт в града. Ако любимият им тим обаче спечели титлата в германската Бундеслига този сезон, двамата ще бъдат разорени. В момента „козлите” са втори във временното класиране само на 2 точки зад лидера Байерн.

Ако в оставащите 27 кръга до края на сезона Кьолн спечели всичките си срещи, със сигурност ще бъде шампион. Невероятна мечта за всеки фен на „козлите”, но не и за двамата братя Деблер. Преди началото на сезона те приемали залози 1:999 за титла на Кьолн. Така всеки, който е заложил 1 евро за трофей на „козлите” и това стане факт, ще получи печалба от 999 евро. Веднага били направени 70 залога. Седем кръга по-късно Кьолн е втори.

„Ако Кьолн спечели титлата, ще трябва да изплатим 2 милиона евро. Дори и при намаляване на коефициента след компютърно преизчисляване до 1:400 в момента, това би било крах за нас”, споделя Марсел Деблер пред „Билд”.

„Не мога да залагам. Но дори и да можех и да исках да заложа на сигурно, със сигурност не бих направил такъв залог. Изненадан съм, че в град като Кьолн малко хора са направили този залог. Със сигурност обаче ще има и още такива”, коментира треньорът на „козлите” Петер Щьогер.

„Все още спим спокойно, все още…”, завършва букмейкърът Марсел Деблер.

ВСИЧКО ЗА ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА