Немската Бундеслига се завърна след зимната си пауза с нови мачове, изиграни пред предходния уикенд. Сред основните акценти можем да посочим равенството на шампиона Байерн Мюнхен в Лайпциг, както и изненадващата катерогична победа на Волфсбург над силния тим на Фрайбург.

Мачовете от Германия остават на разположение в обширната спортна секция на winbet.bg, а в следващите редове ще посочим някои от акцентите, които забелязваме от случващото се в Бундеслигата до момента.

Байерн крачи уверено към 11-а поредна титла

Макар и без напусналия в посока Барселона Роберт Левандовски, Байерн Мюнхен отново изглежда като фаворит №1 за златните медали. В момента баварците имат преднина от 5 точки пред втория Айнтрахт, като те са загубили само един от 16-те си мача до момента. Впечатление прави страхотната форма на младока Джамал Мусиала, който е реализатор №1 на тима в първенството с 9 гола.

Битката за Топ 4 изглежда ожесточена

Борбата за място в Шампионската лига през следващия сезон изглежда все по-ожесточена. Освен лидера Байерн, още шест отбора изглеждат близо до тази цел - Айнтрахт, Унион Берлин, Фрайбург, РБ Лайпциг, Борусия Дортмунд и Волфсбург. В момента отборите от второ до седмо място са разделени от едва 4 точки, което обещава страхотна интрига до края и множество неизвестни.

Шалке 04 се насочва към ново изпадане

По всичко изглежда, че поне на този етап, добрите дни на Шалке 04 изглеждат в миналото. “Кралскосините” са се насочили към ново изпадане във Втора Бундеслига. Шалке се намират на последното 18-о място в класирането, като те имат само две победи от началото на сезона. И едва 9 точки в своя актив. На "Фелтинс Арена” ще е нужна голяма промяна, за да се стигне до спасяването на тима.

Нико Ковач върши впечатляваща работа във Волфсбург

Понастоящем Волфсбург е отборът в най-добра форма в Бундеслигата с пет победи от последните си пет мача. Хората, които са правили спортни залози в тяхна полза, явно са имали успех. За всичко това комплименти следва да получи треньорът Нико Ковач, който кара своя първи сезон в клуба. Бившият наставник на Байерн Мюнхен върши впечатляваща работа до момента. 

Бонус Календар Януари в WINBET

На сайта на WINBET отново откриваме Бонус Календар Януари, следващ принципа “31 бонуса за 31 дни”. Всеки ден регистрираните потребители на игралния сайт могат да отварят къщичката, предназначена за конкретната дата. Там ги очакват приятни изненади като кеш бонуси, безплатни игри и безплатни завъртания. Трябва обаче да се има предвид, че къщичките не могат да бъдат отваряни със задна дата.

Нови спортни функционалности в WINBET

Новите спортни функционалности в платформатa на WINBET заслужават внимание. “Бонус Колонка", например, носи допълнителна тежест на правите колонки, създавани от играчите. В същото време полезна е и функцията “Ранно Изплащане” - ако подкрепеният от потребителя отбор поведе с два гола разлика, залогът ще се затвори автоматично. Не бива да се подценява и опцията “0% Марж”, благодарение на която играчите получават повишени коефициенти за определени събития и пазари.

Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост! Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на nra.bg и на winbet.bg.

Все още нямате регистрация в WINBET!? Натиснете - ТУК!