Байерн си гарантира услугите на двама германски национал за следващия сезон. Според „Билд“ баварците са договорили трансферите на Никлас Зюле и Себастиан Руди от Хофенхайм, въпреки че още няма подписани договори.

Докато Руди ще излезе без пари на Байерн, тъй като договорът му с Хофенхайм изтича в края на сезона, то за Зюле грандът от Мюнхен ще трябва да плати транферна сума. Очаква се тя да бъде около 25 милиона евро.

Себастиан Руди вече е информирал треньора си в настоящия клуб Юлиан Нагелсман, че ще напусне през лятото. Очаква се той да подпише тригодишен договор с баварците. 26-годишният десен бек е гласен за заместник на капитана Филип Лам, който се очаква след края на шампионата да стане спортен директор на Байерн.

21-годишният Зюле се очаква да бъде основен конкурент за титулярното място на съотборниците си в националния отбор Матс Хумелс и Жером Боатенг.

Ако информацията на „Билд“ е вярна, това ще означава, че Байерн е преборил сериозна конкуренция. Двамата играчи на Хофенхайм бяха обект на интерес от страна на Милан, а Челси беше изразил желание да се пробва за трансфер на Зюле.

ВСИЧКО ЗА ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА