ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Най-тиражираният германски вестник „Билд“ отправи предупреждение към Айнтрахт (Франкфурт) за предстоящото му гостуване в четвъртък на Левски за първи мач от плейофния кръг на Лигата на конференциите. Изданието алармира „орлите“ и техните фенове, че в София няма да е лесно, а причината за това са бразилските играчи на „сините“ Роналдо и Цунами.

„Дясното крило Роналдо, един от петимата бразилци в Левски, донесе победата над Апоел (Беер Шева), а преди това се разписа и сънародникът му Уелтън. Към тях трябва да прибавим и Цунами. Горко на всеки, ако тези тримата са във вихъра си“, отбелязва „Билд“.

200 лв. Начален Бонус Спорт от efbet!

Германското издание добавя, че Айнтрахт е имал двама представители на „Герена“, за да следят следващия си съперник в Лигата на конференциите. Това са 36-годишният анализатор Флориан Райсинг, както и Райнер Фалкенхайн – 61-годишният съветник на треньорския щаб, който се познава с Даниел Боримиров от периода на спортния директор на Левски като футболист на Мюнхен 1860. В петък двамата представители на клуба от Франкфурт са огледали и стадион „Васил Левски“, където ще се проведе срещата в четвъртък.

Очаква се Айнтрахт да има 4000 свои привърженици срещу Левски. Реваншът на 31 август на „Дойче Банк Парк“ отсега е разпродаден.

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!