Голмайсторът на Байерн Мюнхен Роберт Левандовски за пореден път призова босовете на клуба за по-сериозна активност на трансферния пазар. Полският национал подчерта, че без нови попълнения тимът трудно ще се бори за големи трофеи. 30-годишният нападател все още не е решил дали да продължи договора си и намекна, че това зависи много от трансферите.

„Все още нямаме оптимален състав по отношение на професионалните футболисти в него. Всички чакаме за още трансфери, това не е само мое желание, но и на останалите. Надявам се да се случи в близките дни - да видим нови попълнения в Байерн", заяви Левандовски.

"За конкуренцията по време на тренировките е важно качеството да се вдигне. Става дума за играчи, които веднага да вдигнат нивото на отбора. Ръководството работи по въпроса и все още имаме време. В противен случай ще бъде трудно да се борим за големи трофеи. Имаме нужда от подсилване на състава. През последните две години Байерн не направи гръмки покупки. Да, трансферите са сред факторите за новия ми договор", добави нападателят.