Байерн Мюнхен приема Борусия Дортмунд в Дер Класикер с надежда за запазване на шансове за титлата. Двубоят е в събота от 19:30 българско време.

Байерн Мюнхен се оказа в неприятна ситуация след редица грешки през 2024 година и изостана на 10 точки от Байер Леверкузен в битката за титлата в Бундеслигата. Макар и да разполага с великолепен стрелец като Хари Кейн отборът на Томас Тухел не съумя да е категоричен в желанието си да печели. Това доведе и до решението за раздяла с треньора в края на сезона.

До края на сезона остават 8 мача в Бундеслигата и за Байерн няма алтернатива освен да печели. Това ще се случва по-лесно, ако Кейн продължи да преследва рекорда на Роберт Левандовски за най-много голове в една кампания. Полякът реализира 41 пъти през 2020/21. Засега англичанинът има 31. Именно негови голове попадат в радара на inbet. Две или повече попадения на Кейн са оценени на 3.25.

За Борусия основната цел е място в ШЛ. РБ Лайпциг се явява пряк конкурент за 4-ото място в класирането, но все пак трябва да се има предвид, че и 5-ата позиция може да е равна на квота за престижния турнир. Засега Германия би била представена от пет отбора в ШЛ през 2024/25.

Никлас Фюлкруг намери своята форма в „жълто-черно“. Освен това показа голова форма и с националния отбор през паузата. Според inbet попадение на Никлас Фюлркуг е с коефициент 3.45.

В inbet може да намерите и други привлекателни предложения със завишени коефициенти и MEGABOOST:

  • Гол преди 15-ата минута – 2.40

  • Дузпа в мача – 3.00

  • Асистенция на Джамал Мусиала – 3.75

  • Над 11.5 точни удара в мача – 2.05

  • Над 3.5 точни удара за Борусия Дортмунд – 1.70

Успехът за Байерн е оценяван на 1.45, а ставката за успех на гостите е 5.75. Равенството е с коефициент 5.50.

Всички възможности за двубоя на inbet.com.

18+ Участието в хазартни игри крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Повече информация относно отговорния хазарт и превенцията от рискове е налична на: https://nra.bg/wps/portal/nra/gambling/responsible.gambling и на inbetcasino.com/отговорна-игра/