Голмайсторът на Байерн Роберт Левандовски отново реши да упражни един вид натиск върху ръководството на клуба и призова за звездни нови попълнения. 29-годишният полски национал не иска да продължава да е единственият чист нападател на тима.

„Ако се погледне колко пари инвестират другите отбори за трансфери, Байерн трябва да си вземе бележка и да бъде по-креативен. Отборът трябва да и при трансферите да се бори за най-добрите играчи. Не трябва да се заблуждаваме. Всеки тим се нуждае на всеки 2-3 години от поне един топ футболист, който да внесе нови качества и свежест”, сподели Левандовски, който има 11 гола в 11 мача за баварците от началото на сезона в Бундеслигата.

Факт е, че освен Левандовски германският шампион няма друг истински топ нападател в състава си. 23-годишният Квади Окиере Врид вкарва редовно за втория тим (9 гола в 13 мача), но никога не е играл на по-високо ниво от Трета лига. 18-годишният Мануел Винцхаймер е считан за голям талант, но засега не е получил шанс да се докаже в Бундеслигата.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!