ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Байер (Леверкузен) е направил официална оферта на белгийския Ломел за правата на българския национал Филип Кръстев. Според информацията на журналиста Ади Айхман от „Скай Спортс Германия“, „аспирините“ са предложили 4,8 милиона евро за халфа, който през последните 1,5 години игра под наем в Левски. Припомняме, че правата на футболиста се държат именно от Ломел, който е собственост на доминираната от Манчестър Сити компания „Сити Футбол Груп“.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Репортерът на германската спортна телевизия допълва, че към Кръстев има засилен интерес от страна на Брайтън, Фейенорд, Галатасарай и Монако. Счита се, че Реал Сосиедад и Наполи също следят ситуацията относно възможността да подпишат с българския национал.

Както е известно, изпълнителният директор на Левски Даниел Боримиров след края на сезон 2022/23 е предложил на 21-годишния полузащитник да остане на „Герена“ за още една година. Кръстев обаче е отказал. Това стана ясно от думите на Боримиров при представянето на новия треньор Николай Костов през миналата седмица.

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!