Преговорите за трансфер на германския национал Сандро Вагнер от съперника на Лудогорец в груповата фаза на Лига Европа Хофенхайм в Байерн са пред завършване, тръбят немските медии.

„Няма какво друго да се обяви от това, че има интерес и всички замесени страни водят преговори за трансфер”, потвърди треньорът на Хофенхайм Юлиан Нагелсман на пресконференцията преди домакинството срещу Айнтрахт (Франкфурт) в Бундеслигата тази седмица.

Според Sport Bild тимът от Зинсхайм дори е набелязал заместник на топ нападателя и води конкретни разговори с Антони Уджа. 27-годишният нападател изпадна с ФК Лиаонин от елитната китайска Суперлига и си търси нов отбор. Уджа премина през 2012 година от Майнц 05 в Кьолн, където игра три години, след което отиде във Вердер. С евентуален трансфер в Хофенхайм той може да разчисти пътя на Вагнер за трансфер през зимата в Байерн.

Сандро Вагнер има договор с Хофенхайм до лятото на 2020 година, но е желан от баварците за алтернатива на голмайстора им Роберт Левандовски.

РЕЗУЛТАТИ, ГОЛМАЙСТОРИ И КЛАСИРАНЕ В ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА - ТУК!