Новакът Ханденхайм и Борусия (Дортмунд) завършиха при 0:0 в среща от 20-ия кръг на германската Бундеслига, след като направиха 2:2 по-рано през сезона.

Домакините пропиляха страхотна възможност да поведат след четвърт час игра, но ударът на Тим Клайндийнст не намери целта. Минути след това отново той пропусна да открие резултата за Ханденхайм, след като прати топката покрай гредата.

Борусия (Дортмунд) вкара гол в 26-ата минута, когато Дониел Мален остана сам срещу вратаря на съперника и го преодоля. Преразглеждане на ситуацията с ВАР обаче доведе до незачитане на попадението.

"Жълто-черните" отново бяха близо до гола в 56-ата минута, но вратарят на Ханденхайм спаси изстрела на Джейми Биное-Битънс.

Гостите засилиха натиска си и направиха два сериозни пропуска в рамките на няколко минути след 80-ата след удари на Нико Шлотербек и Никлас Фюлкруг.

В продължението на двубоя Кевин Сеса можеше да донесе успеха на домакините, но стреля успоредно на голлинията.

Борусия (Дортмунд) прекъсна серия от три поредни победи и остава на четвърто място с 37 точки, колкото има и третият Щутгарт, докато Ханденхайм е девети с 24.