Президентът на Байерн Херберт Хайнер даде интервю пред „Билд“ относно трансферните планове и целите на клуба, след като баварците шокиращо отпаднаха от считания за аутсайдер Виляреал на четвъртфиналите на Шампионската лига.

„Ясно е, че нашата цел винаги е да сме водеща сила в най-силния турнир. Още сега мога да заявя, че целта ни за следващия сезон не са само титлата и купата на Германия, но и спечелването на Шампионската лига. Това не бива да подлежи на съмнение, тъй като имаме силен отбор“, заяви 67-годишният Хайнер в подкаста „Байерн Инсайдър“ на най-популярното германско издание.

Президентът на баварците получи въпрос относно слуховете за интерес към двамата играчи на Аякс Нусаир Мазрауи и Раян Гравенберх.

„Оглеждаме трансферния пазар и дискутираме качествата на голям брой интересни футболисти, които може да подсилят нашия състав“, обяви босът на гранда от Мюнхен.

„Много добре вървят преговори за нови договори на Томас Мюлер и Мануел Нойер. Мисля, че съвсем скоро може да имаме положителни новини. Разговаряме също и с Роберт Левандовски. Доколкото знам, има насрочена втора среща с него и неговия агент“, допълни Хайнер по темата за тримата лидери на отбора, които са обвързани с договори до 2023 г.