Нападателят на Вердер Макс Крузе е претърпял катастрофа в нощта на сряда срещу четвъртък. Това потвърди самият той във видео обръщение чрез профила си в социалната мрежа „Фейсбук”. 28-годишният футболист е останал невредим след инцидента, който е станал около 4:00 часа сутринта на заледен участък от магистрала А7 край Хановер.

„Подхлъзнах се на леда малко встрани от пътя. Колата ми е разрушена, но съм добре. Не трябва да се притеснявате. Участието в мача в края на следващата седмица не е под съмнение”, успокои Крузе феновете си. Той е бил сам в колата, която е в много лошо състояние. Нападателят дори е взел участие в сутрешната тренировка на отбора.

През последните две години футболистът се забърка в редица скандали, включващи голи видео материали в мрежата, тъпчене с течен шоколад, игра на покер по цели нощи и разправия с фотограф в бар. В края на 2015 година той се оплака, че бил загубил 75 000 евро в такси, след което бе изваден от германския национален тим и не участва на Евро 2016 във Франция.

ВСИЧКО ЗА ГЕРМАНСКАТА БУНДЕСЛИГА