ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Френският национал Рандал Коло Муани извива ръцете на Айнтрахт (Франкфурт), за да бъде форсиран трансферът му в ПСЖ. 24-годишният нападател е отказал да участва в днешната тренировка на „орлите“ и в предстоящия утре реванш от плейофите на Лигата на конференциите срещу Левски. Както е известно, французинът вкара гола за германския тим при равенството 1:1 в София преди седмица.

"Разбрахме истинския характер на Рандал Коло Муани. Срещу Левски ще бъдем без него. Нашият отбор е напълно концентриран върху предстоящия двубой. Имаме качеството да спечелим най-важния си мач за момента. Това е нашият приоритет“, коментира спортният директор Маркус Крьоше пред официалния сайт на Айнтрахт.

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

Във вторник Рандал Коло Муани е дал интервю за телевизия „Скай“, в което се поискал катализиране на преговорите с ПСЖ. В последните дни в офисите на Айнтрахт (Франкфурт) е пристигнала оферта от парижани на стойност 80 милиона евро, но тя е доста под исканата от германския клуб сума. Има и друго предложение, в което парижани предлагат 65 милиона евро и Уго Екитике.

Според запознати Рандал Коло Муани е договорил личните си условия с ПСЖ и настоява сделката за правата му да бъде финализирана до приключването на летния трансферен пазар в петък.