ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Големи промени във футболния клуб Хебър се очакват дои края на тази седмица,. Това обяви кметът на Пазарджик Тодор Попов, който даде старт на дейностите по изграждане на електрическо осветление на стадион "Георги Бенковски". Той намека за раздяла с италианските партньори в управлението на клуба, като каза, че феновете не харесват играта на отбора.

"Търпението ми свършва. Това, което виждам в Хебър не ми харесва. Едва ли харесва и на един фен. И ние, каквато и база да направим, "Уембли" да изградим в Пазарджик, никой няма да иска да гледа продукцията, демонстрирана от отбора в последните мачове. Това е непривлекателен футбол, който не може да те впечатли с нищо. В тази връзка мога да кажа, че на 100 процента в "Хебър" ще има промени до края на седмицата. Какви ще бъдат те в конкретика, ще обяви президентът Елизар Спасов, който вече работи по темата", обяви Попов.  

50 000 лв. Награден Фонд за efbet Лига!

"Тая работа е мъка и ние ще се върнем отново на варианта да разчитаме на собствени сили и средства. За съжаление нашите очаквания не се покриха с действителността и няма нищо срамно да си го признаем. Сагата с нашите партньори от "Жокер Груп" ще приключи като развод, но кротко и мирно, а не по италиански", разкри още Попов.

"Ние искаме Хебър да играе добър футбол. Вече покрай отбора започнах да гледам редовно български футбол, което никога преди това не съм си представял. И лошото за нас е, че другите отбори играят добър футбол. Включително и тези от нашата черга. Или поне се опитват да го правят. Ние играем "Ганкиното" и сме много далече от това, което трябва да бъде. Не виждам в играта нито идея, нито мотивация, нито импулс някакъв. И понеже това не е продукцията, която искаме да виждаме, ние ще правим промени. По аналогия на волейбола преди 2 години", завърши Попов.  

Председателят на УС на клуба Елизар Спасов също обяви, че партньорството с италианския консорциум не е било ефективно. 

Следете актуалните новини с БЛИЦ и в Telegram
Присъединете се в канала 
ТУК