Треньорът на Хебър Любослав Пенев изрази задоволство след убедителната победа с 3:0 над Етър в мача от 28-ия кръг на efbet Лига.

„Аз ще го кажа и днес, казах го и след предишните две загуби. Играем добър футбол, стараем се да побеждаваме. Споделих, че има фактори, които влияят върху това представяне. Доволен съм от момчетата. Влагане и себераздаване до края на мача. Въпреки, че бяхме с човек повече мачът продължи, както ние искахме“, каза Пенев след мача.

WINBET – забавление онлайн с над 1400 слот игри! (18+) 

„Създадохме ситуации, но не успяхме да вкараме по-рано втори гол. Мачът е 90 минути. В никакъв случай не трябва да се отказваме. Не гледам класирането. Интересува ме тренировъчния процес и момчетата не трябва да се отпускат. Остават ни два мача редовен сезон и мачове за купата. Искам да завършим сезона по най-добрия начин. Това е моделът на игра, който искам и в защита, и в разиграването. Създадохме ситуации, които трябваше да ги изиграем по друг начин. Трябваше да бъдем ефективни и рентабилни, защото в друг мач няма да имаме толкова ситуации“, добави наставникът на Хебър.

„Всички момчета тренират добре, раздават се. Тези деца са наясно, че са в мъжкия футбол и няма отказване и предаване, никакво навеждане на главата“, каза още треньорът на Хебър.

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!