ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев говори след равенството 0:0 с Крумовград от еfbet Лига. Специалистът се скара на репортер след двубоя и го обвини, че подслушва какви указания дава на играчите си.

“Има си причина за резултатите. Вие също трябва да обръщате внимание на това. Не само да носите микрофоните. Добър мач за нашия отбор, Излизаме винаги за победа. Лека полека събираме точки. Това е важно за нас”, започна Пенев.

WINBET – най-голямото разнообразие от игри и джакпоти! (18+)

“Не съм казал, че сме отпуснати. Явно си чул нещо, но не е ОК да коментираш. Може би трябва да вземем мерки да седите по-далеч от пейката, защото подслушвате. Това вреди и правите коментари, които не са истина. Каквото трябва съм казал на футболистите. Мачът вървеше в много добра посока. 

Противникът също разполагаше с добър арсенал. Имаха ситуации. Бяхме много близо до победата. В никакъв случай не съжалявам. Доволен съм от старанието”.

“Още една крачка напред. Винаги отиваме напред. Знам как работят и как се трудят тези момчета”.

“Винаги може и по-добре. Предстоят ни тренировки и един мач преди паузата за националните отбори. Това е процес, който не спира. Никакво отпускане и продължаваме по същия начин”.

“Инициативата е при нас. В повечето време сме в противниковата половина. Но винаги може по-добре. Трябва да играят на максимум”, завърши Пенев.