Tреньорът на Хебър Любослав Пенев говори след равенството 1:1 с Черно море, постигнато в последната атака на мача. Той похвали футболистите си за показания характер, но отчете много технически брак в играта.

Специалистът бе попитан дали спечелената толкова трудно точка не е с цената на три.

„Не може точката да е с цената на три, защото три е повече от едно, а едно е по-малко от три. Характер и поведение, докато не свирне съдията. Това искам от момчетата. Пак ще ги поздравя. На полувремето им обърнах внимание на 2-3 точки. Първата беше, че в днешния мач в много ситуации допуснахме технически брак. Не е логично за нашите футболисти. Приемам, че се случва, но днес прекалено много. Една предпоставка е отбор като Черно море да бъде опасен за нашата врата. Това е единствената корекция, която направих“, каза наставникът на Хебър.

„Много се радвам, гордея се с футболистите, с работата, която вършат всеки месец. Отборът прогресира. Това са факти. Характер, отговорност, професионализъм се опитвам да предавам от самото начало. Не става веднага. Доволен съм“, продължи той.

„Георги Николов се стара много, беше очевидно, че е загубил от игровия ритъм. Не си спомням вече кога го наказаха. Тренировката си е тренировка, но мачът си е мач“, каза още Любослав Пенев.