ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Треньорът на Хебър (Пазарджик) Любослав Пенев скочи на съдиите след загубата с 0:1 от Локомотив (София). Специалистът изрази недоволство от малкото добавено време на мача и каза, че често тимът му играе по по-малко от 45 минути на полувреме.

"След ранния гол имаше малко напрежение, след картона също. Съгласих се с червения картон, очаквах да има още един защитник, но нямаше такъв. Гледаме футбол в Европа - правим осем смени двата отбора, има спиране на играта и да дадеш само 4 минути добавено време - това не е нормално.

Играем много малко време. Това не е оправдание в никакъв случай. Не знам дали е целенасочено. Хората идват и гледат по-малко от 45 минути футбол.

Топ Коефициенти Всеки Ден за Всички Мачове!

Имахме голови положения, но не съумяхме да вкараме. Не се отрази липсата на абсолютно никого. Ще играем по-добри мачове. Днес бяхме близо, но не успяхме да реализираме. Двете ситуации в началото на двете полувреме ни повлияха. 

Момчетата тренират добре, резултатите няма да закъснеят. Полагаме усилия случващото се клуба да не се отразява на футболистите. Нещата ще придобият по-добър вид", заяви Пенев.


 

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Еfbet Лига - сезон 2023/2024
Класирането в Efbet Лига
Купа на България - сезон 2023/2024

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!