ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 1 И СПЕЧЕЛИ НАГРАДИ ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Перлата на Атлетико Мадрид Антоан Гризман със сигурност не се нуждае от представяне - талантлив играч на терена, но и обичана фигура извън него.

Сред неговите постижения в живота се открояват трите му деца, родени на една и съща дата - 8 април, но в различни години -  2016, 2019 и 2021 г.

Този уникален случай нямаше да го има, ако не беше силната връзка между френския национал и съпругата му Ерика Чоперена.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Това е лудост", споделя Антоан  пред „Le Figaro“, признавайки, че случайността на трите рождения на една дата го кара да се чувства горд.

И въпреки че Гризман няма "вълшебна отвара", за да обясни този феномен, той споделя, че всичко се случва естествено, когато си спокоен и отпуснат.

„Това е тайната. Нищо не е планирано. Ражданията на децата ми станаха по естествен път. Просто силно вярвахме с жена ми, че ще се родят всички в един ден. И се получи. Рецептата е да си спокоен, отпуснат и да вярваш. Вижте колко е просто“, твърди Антоан.

Историята на трите му деца – две момиченца и едно момченце, може да бъде толкова разнообразна, колкото и блясъка на футболните му успехи. Това символично съвпадение отразява тяхната уникалност и обединяващата им връзка с бащата. Така случайността на трите раждания ни водят в света на една необичайна семейна история, изпълнена със значими моменти.

Но зад тази история стои предисторията на 32 годишния Антоан и Ерика Чоперена.

Двамата се запознават през 2011 година. Те се срещат около 7 години, преди да се оженят през юни 2017 г.

Ерика е испанка от баски произход. Тя е квалифициран детски психолог след завършване на обучението си в Сан Себастиан.

Точно там Ерика вижда за първи път Антоан, който още на 14 години преминава в детско-юношеската школа на Реал Сосиедад. Както е известно, популярният футболен отбор е именно от град Сан Себастиан.   

„Бавно и постепенно разбрах, че тя ще бъде моят избор в живота. Безкрайно съм щастлив, че Испания и по-специално Сан Себастиан ме свърза с Ерика“, откровен е френският футболист.

Сватбата им се провежда в южната част на Франция, в регионалния парк "Кастел де Баро", където приятелите и семейството им се събират, за да отпразнуват специалния момент.

Година преди церемонията се ражда първото им дете – момиченце, което кръщават Миа. На същия ден – 8 април, през 2019 година на бял свят се появява и момъкът Амаро, който има дълга косичка. Пак на 8 април, но 2021 година, идва и другата принцеса в семейството на Гризман – Алба. 

Западните медии вече започнаха да прогнозират – а дали на 8 април 2024 година няма да се роди и четвъртото дете на Антоан и Ерика? 

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!