ИГРАЙ ГЕЙМ БЛИЦ 3 И СПЕЧЕЛИ ЗЛАТНА ТОПКА ОТ СТОИЧКОВ - ТУК!

Новата ни игра ГЕЙМ БЛИЦ 3 продължава! Тя е последната от трилогията, свързана с Христо Стоичков. Поради това и наградите са същите като в ГЕЙМ БЛИЦ 1 и ГЕЙМ БЛИЦ 2 - 5 Златни футболни топки на Камата и 5 автобиографични книги на Ицо „Историята“, написана в съавторство с популярния журналист Владимир Памуков.

Всичко, както се казва, започва от нулата. Който не е играл първата и втората игра, не означава, че не може да играе втората. Може, разбира се. Регистрираш се и пробваш късмета си с 50 въпроса от кариерата на Христо Стоичков.

 WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Може да правиш колкото си искаш регистрации, ако не успееш да отговориш на всички или на максимално повече въпроси от първия път.

Тук всичко е позволено. Използваш си няколко никнейми и готово. Важното е да натрупаш повече точки, за да имаш шансове за награда.

ГЕЙМ БЛИЦ 3 продължава до 18 декември!

Припомняме победителите от ГЕЙМ БЛИЦ 2

Михаил Михов (Златна топка)
Мартин (Златна топка)
Войчех (Златна топка)
Тюляй  (Златна топка)
Георги Койчев (Златна топка)
Милендро (Книга)
Тихомир Великов (Книга)
ЦСКА 1948 (Книга)
Тихича (Книга)
Г.О.А.Т (Книга)

Очакваме хората от списъка с наградите да се свържат с нас и ни изпратят точен адрес, на който ще получат топка или книга. Молбата ни е да напишете трите си имена и телефон за обратна връзка. Пишете ни на [email protected] или се обадете на телефон 0899 52 12 77.