Колорадо Аваланч - Калгари Флеймс 1:9
(0:5, 1:0, 0:4)
 
Джером Игинла вкара два гола за успеха на Калгари с 9:1 като гост на Колорадо Аваланч. Оли Йокинен и Дейвид Мос се отчетоха с по едно попадение и три асистенции за Флеймс. Къртис Гленкрос също се разписа на два пъти.
 
Антон Бабчук, Алекс Тангей и Мат Стейджън вкараха по едно попадение, докато вратарят на Калгари Мика Кипрусоф направи 17 спасявания. В последните 7 минути той отстъпи мястото си на резервата Хенрик Карлсон, който парира 5 удара към вратата си.
 
Даниел Уиник вкара единствения гол за Колорадо. Това бе осмото поредно поражение на тима и 10-о за последните 11 мача. Аваланч загуби и нападателя си Мат Дюшен заради контузия на ръката във втория период.
 
 
Финикс Койотс – Вашингтон Кепитълс 3:2
(0:0, 2:1, 1:1)
 
Рей Уитни записа гол и асистенция за Финикс Койотс при победата с 3:2 над Вашингтон Кепитълс. Иля Бризгалов направи 29 спасявания, а Мартин Ханзал и Върнън Фидлър също се разписаха за петата поредна победа на “койотите”.
 
Финикс успя да спре звездната нападателна линия на столичани, като Александър Овечкин, Никлас Бекстрьом и Александър Семин се отчетоха само с една асистенция. Тя бе за попадението на Маркус Йохансон във втория период.
 
Мат Брадли вкара в третия период и намали изоставането на Вашингтон на един гол, но Кепитълс не успяха да преодолеят отново Бризгалов, въпреки че пуснаха в игра четвърти нападател.
 
 
Сейнт Луис Блус – Ванкувър Канъкс 3:2
(2:1, 1:0, 0:1)
 
Анди Макдоналд и Патрик Берглунд вкараха по едно попадение при числено предимство, за да донесат на Сейнт Луис Блус победата с 3:2 над Ванкувър Канъкс.
 
Алекс Стийн също се разписа за домакините, които записаха третата си победа в последните 10 мача. Ванкувър загуби за втори път за серия от 9 мача./БЛИЦ