Известната у нас исландска красавица Асдис Ран от няколко месеца е в България. Ледената кралица даде интервю за БЛИЦ СПОРТ, в което призна, че вече ще живее за постоянно в България и изрази учудването си, че не е била поканена на финала за купата на България между Локомотив (Пловдив) и ЦСКА. Исландката разкри с какво се занимава у нас и обясни колко трудно й е било сама в София по време на изолацията заради пандемията от коронавируса.

- Вярно ли е, че смятате да се установите за постоянно в България? И къде точно, ако не е тайна? Имате ли жилище тук?
- През март реших да се установя за постоянно в България. Бях няколко години в Исландия, а около две години бях в Испания, Румъния и Швеция, където се обучавах за пилот. В момента живея на централната улица „Оборище“. От няколко години притежавам апартамент в София.

- Защо решихте за заживеете в България?
- Харесвам България. Всяка година идвах по няколко пъти, тук живеят и приятелите ми. Времето също ми харесва повече от исландското. Харесва ми това, че само за няколко часа мога да отида на ски, а след това на плажа. Обичам града и всичките невероятни ресторанти. Българската храна ми е любима, а и културата е забавна.

Winbet - победата е на върха на пръстите! (18+)

- Как успявахте да запълните времето си в трудното време на изолацията заради пандемията от коронавируса?
- Беше ми много тежко, тъй като няколко месеца бях съвсем сама, а децата ми бяха блокирани в Исландия. Бяха ужасни моменти, но слава Богу, вече свършиха. Никой не искаше да се среща с други и всеки се беше затворил у дома си. Бях вкъщи, гледах филми по телевизията и добавих няколко коронакилограма. Затова си купих много хубав велотренажор и го използвах. Излизах на дълги разходки, украсявах дома си, но през повечето време просто не правих нищо. Накрая се оказах с ново куче и котка. Така че вече сме едно голямо коронасемейство.

- Как поддържате перфектното си тяло? Спортувате ли и колко често го правите?
- Аз съм активна личност. От няколко седмици съм фитнес треньор и съветник по лайфстайл. Внимавам с някои мои навици, но формите ми са малко по-заоблени и по-големи от тези, които са обичайни за българките. Все пак съм скандинавка, а ние имаме по-скоро викингска фигура. Доста тренирам, но се концентрирам предимно на балансирания начин на живот и като цяло се наслаждавам на живота. Както казах, работя като фитнес треньор и желаещите да тренират с мен, може да го направят чрез „Инстаграм“ или „Фейсбук“.

- Сама ли сте в България или живеете тук приятеля си и децата ви?
- Живея тук с дъщеря ми. Тя пристигна преди няколко седмици, след като за около 3-4 месеца беше блокирана в Исландия заради отсъствието на полети.

- Колко деца имате и как ги възпитавате?
- Имам три деца. Най-голямото вече се изнесе от дома ни. Той е на 23 години и през юли ще е в България. Вторият ми син е на 15 години и играе футбол за исландски отбор. Ще разделя времето си между Исландия и България, а през този месец очаквам и той да пристигне. Третото ми дете е дъщеря ми Виктория. Живее с мен в Българи и от септември ще тръгне на училище.

- Преди година се появи информация, че имате ново гадже – Фарнар. Това истина ли и все още ли сте заедно?
- Не! Разделихме се през миналата година.

- Поддържате ли връзка с бившия си съпруг – Гардар Гунлаугсон?
- Разбира се. Ние сме добри приятели и често си даваме съвети един на друг.

- Ако не е тайна, защо се разделихте?
- Прекалено дълго връзката ни беше от дистанция. Аз бях в България и се занимавах с моите бизнес начинания, а той искаше да остане в малък исландски град, където живеят родителите му. В крайна сметка нещата по този начин не потръгнаха и той все още си е там.

- Вие сте изключително разкрепостена жена? Днес правите ли така често секс, както преди години?
- Разбира се! Стига да съм влюбена и имам правилния партньор. Жените сме в своя сексуален пик, когато прехвърлим 40 години, както е при мен.

- Някои казват, че сексът лекува. Вие какво мислите?
- Предполагам, че вероятно е добро лечение за всичко.

-Все още ли гледате футбол? Знаете ли, че вчера в София се игра финал за купата на България между ЦСКА и Локомотив (Пловдив)?
- Не знаех. И защо не бях поканена? Иначе все още гледам футбол и вероятно ще продължа да го правя до старини. Все пак синът ми Хектор се превръща във футболист.

- В България не е обичайно жена да има лиценз за пилот на хеликоптер, а вие имате такъв документ. Все още ли летите и колко често го правите?
- Това е моя страст и хоби, така както други жени си купуват чанти и обувки. Имам лиценз за два вида хеликоптери – за по-големи и за по-малки. През последните две години не летях често, тъй като в Исландия нямаше такива. Трябваше да пътувам в чужбина, за да летя. Сега е по-лесно. Само трябва да отида до Румъния, за да летя, а това не е толкова далеч.
Веселин РУСИНОВ/БЛИЦ СПОРТ

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Mini me & me @victoria.bergmann

Публикация, споделена от IceQueen Official ~ Ásdís Rán (@asdisran) на

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sunday Funday in Zaimov city park ️ #tennis #sportwear #tennisgirls

Публикация, споделена от IceQueen Official ~ Ásdís Rán (@asdisran) на

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Many days now in isolation in sofia, everything’s closed for so long, no place’s open, no meetings, no gardens, no nothing! Only allowed to stay at home and have a walk I have to say that I’m impressed!! Because while it was only under 10 people infected they closed everything, schools and basically everything besides pharmacy and supermarkets. In Iceland today it’s around 600 people sick with the virus and they still allow mostly everything, schools still open, bars, companies.... small bann have been set for meetings over 100 people and I’m afraid things will go out of hands now because of very strange light laws compared to all other countries in Europe who are totally closed for a long time now. But please keep save people and stay isolated... ️ I don’t believe this is the right way to do it but what can I say...

Публикация, споделена от IceQueen Official ~ Ásdís Rán (@asdisran) на

 

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bathing in the Black sea #wetnwild #blacksea #swimsuitmodel #asdisran #bikini #blonde

Публикация, споделена от IceQueen Official ~ Ásdís Rán (@asdisran) на

 

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

À Heimaslóðum #gettogirl #girlgonewild #leather #asdisran #breiðholt #sagasig

Публикация, споделена от IceQueen Official ~ Ásdís Rán (@asdisran) на