ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Боксовата звезда Даниел Асенов е поредният гост в подкаста БЛИЦ Live. БГ Тайсъна, който на 17 май навърши 26 години, беше извън светлината на прожекторите и встрани от ринга след Олимпиадата в Токио, но ето, че се завърна и участва на световното първенство в Узбекистан преди месец. 

Ексцентричният Асенов е щастлив татко на момченце, което проплака в началото на годината. БГ Тайсъна разказа доста любопитни неща при гостуването в БЛИЦ Live, както и съобщи, че с любимата си Розалия и малкият Пани вече не живеят в ямболското село Кукорево, а в къща край София.

"Извиках си гайди, оркестър, няколко певци. В нас празнувах, обичам домашния уют", разказа Асенов за рождения си ден.

WINBET – завишени коефициенти за топ спортни събития (18+)

"Имах трудности, роди ми се дете, нямаше как да оставя жена ми в този момент. Имаме си момче, кръстихме го Пани, на татко ми. Първороден син, тръпката е уникална. Розалия роди в Сливен, там я закарах, защото в Ямбол хората не са доволни и не раждат там", разказа боксьорът.

"Смених село Кукорево с Нови Искър, там живеем. Там е много хубаво, спокойно е. Обичам да се качваме на високо - на вилата. Много е зареждащо. Обичам сред природата", сподели той.

"Бях в Германия и Англия. В Англия при нашите - майка ми и баща ми, те работят там. Предимно си почивах. Почивайки си изкарвах пари. Веднъж бях оставил едни пари встрани на масата и майка ми вика "Откъде ги взе тези пари, какво правиш? Не работиш, а вадиш повече пари от нас". Работех си просто. Боксът остана назад, реших малко с бизнес да се занимавам. Опитах се да направя нещо друго" (4:10 минута) 

"Детето ми е най-голямата мотивация. Като се роди дали носталгията ме хвана, дали някаква паника ме хвана, просто исках отново да се върна, да тренирам и отново да редя успехи. Върнах се на ринга с нови и свежи сили" (5:20 минута) 

Как преди световното първенство в Ташкент (Узбекистан) преди малко повече от месец е трябвало да свали 13 килограма, за да влезе в категорията си до 51 кг? (8:00 минута)

Как преди 8 години се запознава с майката на детето си - Розалия Пайчева, и ще вдигат ли сватба? (12:00 минути)

"Сълзите ми текват, когато..." (16:17 минута)

"Толкова много се дразниш и винаги ти е идвало да пребиеш..." (17:30 минута)

За подготвителните лагери в Куба и любимите му пури (18:40 минута и 28:35 минута)

За коледуването в родното му село Кукорево (20 минута)

Как преди време влезе в политиката, попадайки в листата на коалиция "Патриоти за Валери Симеонов" - "Това е минало вече, не се занимавам с политика" (20:45 минута)

"Дразня се заради случващото се в политическия живот (21:15 минута)

"Сега съм със спортно Ауди, 400 коня е, имам и старо джипче. Пред нас по едно време имах пет автомобила. Станах дарител на КАТ. Постоянно ми изпращат глоби, това ми е болна тема. Плащал съм близо 2000 лева за един фиш. Бързах в града, карах с над 100 км/час при ограничение 50 км/ч. Тогава бях с Мерцедес, беше много як... трябваше да ми вземат книжката, но накарах татко да каже в КАТ, че той е шофирал и взеха неговата за няколко месеца" (23 минута)

"Дебнат ме, защото мислят, че взимам забранени субстанции. Никога не съм взимал допинг, даже добавки не съм си купувал" (26 минута)

"Никога не съм посягал към наркотиците" (28:20 минута)

Защо е изтрил доста последователи от "Инстаграм"? (29:30 минута)

Връчената му най-голяма премия е 50 000 лева (32:30 минута)

"Не съм заврян зет и ще кажа защо..." (32:53 минута)

"Често играя футбол. Веднъж едно футболистче ми вика "фаул, бе, братчед" и..." (34:16 минута)

"Имал съм не едно предложение от чужбина. Викаха ме в Германия, Турция, звъняха настоятелно" (36:10 минута)

За поканата да участва във ВИП Брадър - "Беше преди 3 години. Исках да участвам, но..." (38:27 минута)

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН ГЕНЧЕВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ
Снимки: ГЕОРГИ КОЛЕВ

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!