На 23 септември 1994 година "Левски" победи вечния съперник ЦСКА със 7:1. Днес се навършват 20 години от паметния мач за "сините", игран на стадион "Васил Левски". Специално за привържениците на отбора един от героите от тогавашния състав Даниел Боримиров, който отбеляза два гола в срещата, даде интервю за официалния сайт на клуба.

- Господин Боримиров, какви картини рисува в съзнанието ви споменът от великия мач, завършил 7:1 за Левски?
- Споменът от този мач е един пълен стадион, с една невероятна публика и с един невероятен отбор, който постави зашеметяващ рекорд в славната си 100-годишна история.

- След мача помислихте ли си, че имената ви вече стоят редом по геройство до тези на Гунди, Сашо Костов, Кирилов, Богданов от онзи отбор, победил ЦСКА със 7:2?
- Не, такова нещо не ни е минавало през главите, ние бяхме толкова радостни след мача, че въобще не сме мислили за такова съревнование и съпоставяне с тези легенди на "Левски".

- Пазите ли си фланелката от този велик мач?
- Аз пазя всяка една своя фланелка от паметни мачове с мое участие на "Левски" през годините, а точно тази е поставена на специално място в моя личен музей.

- Бихте ли я дарили на фенклуба или на музея на славата на "Левски"?
- Това е изключително скъп спомен за мен и с голяма болка бих се разделил с тази фланелка. Ще помисля как бих могъл... и музея и фенклуба да притежават част от нея.

- Колко много ги болеше футболистите на ЦСКА от тази загуба?
- Със сигурност много ги е боляло и слава Богу в моята кариера никога не ми се е случвало да бъда на тяхно място.

- Колко често и по какъв повод си пускате запис от този мач?
- За последно гледах този мач преди една година, но все по-рядко напоследък гледам записи на мачове с мое участие, тъй като ежедневието ми е изцяло погълнато от работата и ангажиментите ми в ДЮШ на "Левски".

- Помните ли головете за 3:1 и 5:1, с кой крак ги отбелязахте?
- Мисля, че за 3:1 вкарах с десния, а за 5:1 с левия. (Не, и двата гола ги отбелязахте с левия крак (смеят се).

- Що за публика е тази, която още преди края на мача вече отсъства от стадиона?
- По това се различава публиката на "Левски" от публиката на ЦСКА. Публиката на "Левски" винаги е подкрепяла отбора си до последно и виждаме дори в тези тежки времена в момента, че тя е плътно до любимия отбор.