Играй БЛИЦ ГЕЙМ 4 - ТУК!

Легендарният капитан на националния отбор и ЦСКА Георги Димитров смята, че вечното дерби утре ще завърши наравно. Двубоят на "червените" с Левски е от 17:00 часа на "Васил Левски". Джеки отговори на въпросите на БЛИЦ СПОРТ. Открихме го на рождения ден на друг бивш футболист на ЦСКА - Илия Дяков, който днес навършва 55 години и е събрал приятели и ветерани на "червения" клуб. "Първо искам да честитя празника на Илия Дяков и да му пожелая много здраве", започна Георги Димитров.

- Кой е с предимство преди дербито и защо? 
- Лудогорец, как кой? Мачът утре ще завърши наравно. Двата отбора се самоубиват, за да върви Лудогорец. 

- Защо смятате така?
- Защото e така. Тези два отбора 5 години вече правят Лудогорец шампион. До Нова година Лудогорец губи точки и накрая е с 20 точки пред ЦСКА и Левски, които утре ще го докарат до хикс. Жалко за феновете. 

Winbet - най-голямо разнообразие от пазари! (18+)

- Кои играчи на ЦСКА и Левски ви правят впечатление?
- Да ми правят впечатление ли? Че аз да не съм жена?

- Тогава кои играчи изпъкват? 
- От играчи до футболисти има разлика. Това са само състезатели, които са попаднали в тимовия лист. Има голяма разлика. Иначе Кирчо Десподов изпъква, моят любимец. Треньорът обаче нищо не разбира от футбол (б.р. - Нестор Ел Маестро). Фалшив герой, който даже не си знае името, и не може да му намери мястото на Кирчо. 

- А от Левски?
- Най-опасният играч на Левски е Обертан. Белаид също е опасен, ако го пуснат да играе. Той е най-опасният и за двата отбора. Белаид просто не знае къде е тръгнал.

- Прогноза - точен резултат?
- Ако назова точен резултат, ще кажат, че съм служител на тотото.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Кои трябва да играят в дербито между ЦСКА и Левски? Изберете вие!

КУПА НА БЪЛГАРИЯ – СЕЗОН 2018/2019

ПЪРВА ЛИГА - СЕЗОН 2018/2019