ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ева Кикерезова е една от най-известните българки в последните години. Всички я познават като красивата дама от БНТ, която съобщава прогнозата за времето. Тя обаче е всестранно развита личност, а повечето хора не знаят, че е била спортна журналистка. Прохожда в професията преди 20 години във вестник "Меридиан Мач". Ева е умна жена, която умее и да пише, и да се изразява. Господ я е дарил и със дар слово. За да се убедите във всичко това, вижте гостуването й в подкаста ни БЛИЦ Live.  
Кикерезова надигна завесата пред себе си и разказа много интересни и забавни истории от личния си живот. Както и за една ужасяваща среща със смъртта… Ева, която е майка на три деца, разкри и тайната на въпроса как запазва стройната си фигура.  Била е фен на Левски заради всички вкъщи, но един ден й дошъл акълът в главата…

Хронология на подкаста:

2:42 – 5:55 минута. Претърпяхме фалит, всичките ни пари в семейството ни изгоряха заради края на една банка… Продавахме дрехи с майка ми на една сергия. Тогава едно ромче открадна нещо, беше колело и се опита да избяга, но майка ми го настигна и го хвана, показвайки завидна бързина.

6:41 – 8:00 минута. Каква ученичка е била, в кои предмети е №1.  Няма проблеми с решаването на уравненията… Знае няколко езика, включително португалски и италиански.

8:10 – 13:40 минута. Началото й като спортна журналистка във вестник „Меридиан Мач“.  Разказва много интересни и забавни истории – купон с фалшив рожден ден, фалшив подарък стара пералня заради свалка на мадами.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)



13:42 -21:30  минута. Бледият юноша Валери Божинов й се прави на интересен и отракан,  когато тя го търси за първото му интервю. Дава й да говори със съотборник от Лече, но Ева им скрива топката, като..  
След това разказва как е написала първия си материал и какво е направил баща й с всички вестници на сергиите в квартала.
Успява да интервюира несладкодумния Мариян Христов, който на всичко отгоре е сърдит на вестника.
Владо Манчев ръси голям лаф, докато прави интервю с него…  Харесвала Велизар Димитров и като футболист, и като начина, по който падаше за… дузпи.

21:33 – 24:01 минута. Всички в семейството ми бяха от Левски, аз също като малка. Тогава ходех само на Герена на мачове на Левски. Но един ден се осъзнах. Човек като или късно трябва да му дойде акълът в главата.  В ЦСКА беше по-приятно, работеха по-професионално. В Левски – фалшиво мъжкарство, Гонзо с онази разкървавена глава… Но не може да обиждаме левскарите като цяло, трябва да има уважение.

24:06 – 26:29 минута. Кариерата й като водеща на „Звезден прах“, когато хората вече започват да я виждат на екран. Пак се връща на темата „Меридиан Мач“.

26:57 – 28:10 минута. Синът ми Ники беше злоядо дете и харесва Кристиано Роналдо. И аз му казвах: Коле, сега ще съм сготвила чушките на Роналдо,  после ще ти направя сандвичите на Роналдо, а довечера ще ядем граха на Роналдо, а утре мусаката на Роналдо. Понеже знаех португалски, го лъжех, че съм взела рецептите лично от майката на Роналдо. И той вярваше… 

28:21 – 29:55 минута. 14-годишното й днес момче тренира в ЦСКА. Но той изрично подчертава, че не е футболист, а… Ева го води на стадиона, когато той е на 3-4 месеца.

29:58 – 31:33 минута. Разказва за другите си две дечица, които на по-малки от Ники. Това са петгодишната Екатерина и седемгодишната Елена.  Двете са много по-палави и подвижни от брат си. Разкрива, че в семейството си имат шериф и той е…

32:05 -33:29 минута. Как така е родила три деца и поддържа такава фигура. Каква е рецептата? Ева признава и за два здравословни проблема, свързани със…  

33:39 – 35:45 минута. Готви много в петчленното семейство, но не всички в дома й ядат едни и същи ястия. И трябва да готви различни неща за всеки. Понякога по три манджи за вечеря.

36:13 - 39:01 минута. Работата й в БНТ като синоптик. Съвсем наскоро е имала два гафа.
 
39:05 – 40:38 минута.  Какво е времето в момента в българския футбол – ледовито, топло, бурно или слънчево? Обяви кой трябва да стане президент на БФС.

42:05 – 43:10 минута. Кръвната й връзка със Северна Македония и какво означава фамилията й Кикерезова.

  43:16 – 44:41 минута. Какво е времето в ЦСКА в момента и защо синът й спи само с тениски на ЦСКА. Ако не си намери зимната шапка на ЦСКА, излиза без шапка…  Лятото Колето е получил покана от друг отбор…

45:57 –50:00 минута. Ужасът с морето, когато се дави и вижда смъртта в очите. Бурните вълни изхвърлят банския й и тя остава гола. В този момент единствено си мисли: „А какво ще се случи с децата ми? Как ще живеят без мен?“. Тогава на помощ идва..

 
50:02 –51:08 минута.  По време на новогодишно празненство гилза от пистолет пада до окото й и оставя белег.

51:12 – 52:10 минута. Най-хубавото място в света, където е била на почивка.  Даже предложила на мъжа си да си дадат апартамента и офиса под наем и да заживеят на едно райско кътче.

52:27  - 55:11 минута. За конкуренцията. Разкрива много интересни и лични неща за Никол Станкулова и прави признание за Натали Трифонова…

55:15 – 59:17 минута. А какво е времето в… самата нея.  Има ли истински приятели до себе си и сблъсквала ли се е с предатели.  Кошмарът с давенето някакъв знак ли е?...
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ
Снимки: Георги КОЛЕВ
Оператор: Калоян БАЛАБАНОВ
Монтаж: Антон ТОНЧЕВ