24-годишната Ина Дякова доскоро беше съпруга на капитана на футболния клуб “Славия” Богомил Дяков. Преди повече от месец в спортните среди се заговори за уникална семейна драма, която е преживял футболистът. Според мълвата Ина и Богомил стигнали до развод, след като той я хванал “на калъп” с Атанас Курдов. Наско обаче не се задържал дълго с нея и сега сексапилната красавица се била захванала с поредния ритнитопковец - Костадин Стоянов от ЦСКА. Националът дори я прибрал заедно с детето, което родила на Дяков. 
За да изясним от първо лице всички сплетни, клюки, изневери и „трансфери” на интимния фронт, репортер на БЛИЦ потърси прясно разведената моделка.
 
- Ина, неотдавна ти се разведе със своя съпруг Богомил Дяков, който е капитан на „Славия” и бивш юноша на „Левски”. Колко време ти трябваше да преживееш раздялата ви?
- Много е относително да кажа, че съм го преживяла. Прекалено дълго бяхме заедно (4 години - б. а.). Може би ще трябва още време да мине или да срещна човека, който да ме накара да го забравя...
 
- Вие имате малък 3-годишен син - Янис. Имаше ли период, в който останахте заедно с Богомил, но само заради детето ви?
- Никога не е имало такъв период. Били сме заедно, защото между нас имаше голяма любов.
 
- Кой пръв от вас реши, че вече е невъзможно да бъдете заедно и трябва да прекратите брака си окончателно?
- И двамата взехме това решение.
 
- В едно твое интервю споделяш, че когато между двама души има „трети човек”, развръзката е ясна... При кого от вас двамата първо се появи „третият човек”?
- Прекалено много се спекулира с тези глупости. По време на брака ни нямаше трети лица!
 
- За раздялата между двама души се знае, че и двете страни винаги имат наполовина вина. Каква беше твоята?
- Така е. Моята вина е, че бях много млада и не умеех да правя компромиси.
 
- А вината на твоя бивш съпруг Богомил Дяков в какво се състоеше?
- Не искам да обвинявам никой. Нашата вина е, че не дадохме на сина ни семейството, което трябваше да има.
 
- Вярно ли е, че твоя бивш съпруг Богомил пръв е изоставил семейството си и е хукнал по чужди жени? Имал по време на брака ви и постоянна любовница на име Ани Димитрова - същата, която роди дете на футболиста Йордан Тодоров и го раздели с жена му Елена)? Ти разбирала ли си за такава връзка между мъжа ти и нея?
- След нашата раздяла всеки е в правото си да прави с който каквото си поиска. Ние не се разделихме заради друга жена.
 
- А не е ли вярно, че ти си го била „приклещила” лично с въпросната Ани? Засичала си го дори да си прави интимни срещи в различни хотели и с други негови изгори. В повечето случаи в злите езици има известна доза истина...
- Злите езици са далеч от истината.
 
- Прочетох още и че когато бившият ти съпруг вече е имал „редовна” любовница, по същото време ти си му изневерявала с небезизвестния Атанас Курдов от „Ботев” (Пловдив). Имала ли си връзка с него по време на брака ви с Богомил (или пък след края му) и вярно ли е, че бившият ти мъж се е карал многократно заради теб с Курдов, а той пък от своя страна го е заплашвал по телефона с мутри?!
- Това беше голяма небивалица. Атанас Курдов го имах в приятелите ми във Фейсбук и - дотук!
 
- В момента бащата на детето ти живее с нова жена - самотна майка като теб. Познаваш ли я лично, знаеш ли повече за нея?
- Не я познавам. Нямам нищо против нея. В момента тя е до него. Когато трябваше - бях аз!
 
- Разбрах, че и ти имаш нов мъж в живата си - Костадин Стоянов от ЦСКА. При него ли живееш вече заедно със сина си Янис?
- О-о-о не, моля ви! В момента до мен няма мъж, най-малко това момче. А и не знам кой трябва да е, за да отида да живея при него със сина ми!
 
- Смята се, че момичетата, които се занимават с футболисти, трябва непременно да имат пищни форми и задължително да се “напомпат” със силикон. Твоите гърди естествени ли са или са дело на пластичен хирург?
- Аз не съм се подлагала на пластична интервенция.
 
- С кои по-известни футболни съпруги си приятелка? Впрочем почти всички, които участвахте в риалити шоуто „Футболни съпруги” вече сте разведени...
- С повечето сме познати. Имам само няколко приятелки, с които наистина се чувствам близка.
 
- На коя звездна футболна двойка симпатизираш повече и защо - на Валери Божинов и Николета или на Ники Михалов и Алисия?
- Може би на Ники и Алисия, защото с Ники се познаваме от детските ни години и той е страхотен човек. Много са сладки двамата, желая им всичко най-хубаво.
 
- С какво се занимаваш и издържаш в момента?
- В момента съм изцяло отдадена на сина ми Янис.
Светлана ТЕРЗИЕВА-СЕСИЛ