Европейският шампион по вдигане на тежести Карлос Насар разказа за едни най-тежките моменти в своя живот в подкаста "Код Спорт" пред журналистите Владимир Памуков и Красимир Минев.

Щангистът за първи път разкри как се е стигнало до инцидента, при който бе задържан след гонка с полицията.

WINBET – Ранно изплащане, Бонус Колонка и още много изненади в Спорт! (18+)

"Това е едно от моите грешни решения. Всичко, което направих тогава, беше от любопитство. Това не е моят живот. Не харесвам алкохол и наркотици. Чувствам се по-добре, когато тренирам. 

Гонката с полицията беше друго лошо решение. Тогава не бях взимал наркотици, но тестът отчете наличие от предишен ден. Радвам се, че никой не пострада. Още в колата разбрах, че съм допуснал грешка. Знам как изглежда отстрани. Това, че съм известен не ми помогна. Изтърпях си наказанието. Лошото е, че научих нещата по трудния начин. Преминах през много гадости. Не съм искал никой да ми помага, срамът беше най-голямото ми наказание. Болезнено беше да гледам разочарованието в очите на хората", заяви Насар пред "Код Спорт". 

В откровен разговор Насар говори за липсата на бащина фигура в своя живот, разказа как е дал всичките си спестявания, за да се възстанови от тежката операция на крака, сподели емоционални моменти от болезнената загуба на неговия треньор - Илиан Илиев.