Полузащитникът на Локо (Пд) Дани Кики даде пикантно интервю за БЛИЦ. Над година той ходи с чаровната Антония, която бе избрана за “Мис Марица 2008”. Преминалият и през младежкия национален отбор Кики е сигурен, че двамата рано или късно ще вдигнат сватба и ще бъдат все така щастливи. Кики разкри, че първият му път е бил с жрица на любовта, а освен с Антония, е правил секс с още три момичета. Предлагаме ви еротичната изповед на футболиста от сирийски произход.

 -Дани, как вървят нещата между теб и Антония. Дочухме, че май сте скарани?
-Скарани е силно казано. Просто между нас все изникват някакви глупави спорове и всичко е моментно. Иначе нещата са добре, обичаме се.
- Сега си на лагер с Локо (Пд) в Сандански, а тя е в Пловдив. Много ли ти липсва?
- Да, ужасно много, ще се побъркам. Това е нещо нормално, понеже я обичам и ми е доста тежко, когато не сме заедно. Като сме на разстояние един от друг все изникват някакви скандали, от нищото. Но хубавото е, че все преодоляваме тези моменти. Всяка връзка не може без подобни неща.
- По колко пъти на ден се чувате?
- Не мога да ги преброя. Говорим си и по скайпа. Като се гледаме по камерите, я карам да прави неприлични неща. Тя също предизвиква мен към същото.
- И какво по-точно я караш да прави?
- Първо започва с цялостен стриптийз,  за другото се срамувам да го кажа, но вие със сигурност се досещате.
- Подарил ли си й вибратор, който да те замества, когато си на лагер?
- Не, тя не е фенка на подобни неща.
 
Единственият й
вибратор съм аз.
 
Най-хубаво ни е, когато тя е отгоре. Обожавам да я гледам над мен. Направо ме побърква.
- Колко време не сте правили секс?
-Откакто съм на лагер, вече две седмици.
-Не ти ли е минавало през ум да избягаш от хотела в Сандански и да се прибереш за няколко часа до Пловдив, за да бъдете заедно?
-Обмислял съм да го направя и да я изненадам, но просто наистина няма как да стане, защото Сандански е далеч от Пловдив.
 -Някога напускал ли си лагер на Локо (Пд), за да бъдеш с Антония?
-Напускал съм, когато сме били на режим преди мач. Прибирал съм се при нея, след което съм се връщал в хотела доста след позволения час.
-А хващали ли са те или си успявал да се прикриеш?
-За мое щастие все съм се разминавал. Помня например, че правихме секс преди мача със Спартак (Варна), когато ги бихме на “Лаута”. Направо летях по терена, чувствах се страхотно.
-Колко често казваш на Антония, че я обичаш?
-Всяка жена иска да й казват, че я обичат. Често й го споделям. Напоследък предпочитам да не го правя с думи, а чрез действия. Опитвам се да й помагам във всяко едно начинание, подкрепям я.
- Тя с какво се занимава в момента?
- Има магазин за дамски облекла в центъра на Пловдив. Взе под наем помещението, сама си върти бизнеса. Понякога,
 
когато сме сами
в магазина, аз я
 
подканвам да заключим вратата за няколко минути, но тя все отказва. Скоро обаче ще се случи (смее се).
-Напълно ли й се доверяваш? Не ти ли е минавало през ум, че докато си на лагер, тя може да е с друг?
-Като знам какви са повечето жени в днешно време, изобщо не трябва да им се има доверие. Но с Тони не е същото. Знам, че тя ме обича и никога няма да направи подобно нещо. Дори не ми дава повод да ревнувам.
-Спомняш ли си първият път, в който го направихте?
-Да. Бях наел стая в хотел “Марица” в Пловдив. Срамувах се страшно много, но тя направи така, че да се отпусна. Прекарахме си уникално, беше незабравимо. Правихме го цяла нощ.
- Кога я видя за първи път и как се запознахте?
- Забелязах я за първи път в един сайт за запознанства. Така започнахме да си пишем. След това бях в едно заведение в Пловдив заедно с Ники Михайлов и тогава я видях на живо за първи път. Тя ме заговори. Попита ме дали съм въпросното момче от интернет сайт. Аз я излъгах, че не съм. След това си разменихме скайповете. Кореспондирахме си дълго време, докато не се видяхме случайно в друга дискотека в Пловдив. Онзи момент няма да го забравя. Разбрах, че тя е първото и последното ми момиче в живота ми. 
-Наистина ли тя ти е първата?
-В секса не ми е първата. Тя обаче ми е първата и последната връзка, която ще имам. Бил съм само с три момичета преди Антония. С тях съм го правил само по веднъж. Това е истината. Не съм от мъжете, които се хвалят с колко жени са преспали. Първият път ми беше с проститутка.
- Колко пари ти взе?
- Не помня. Но беше много тъпо. Аз си представях едно, а то съвсем друго излезе. Чак с Антония изпитах истината на якия секс, но това е нормално, защото между нас има химия, каквато сигурно няма в никоя друга двойка.
- Кога се завръщаш в Пловдив?
- В петък.
- Подготвил ли си й подарък? Ще я изненадаш ли с нещо?
- Очаква я сексмаратон. Това ще е подаръкът за моята голяма любов. Да се подготвя отсега!
-Заедно ли живеете?
-Да, аз живея в тях и винаги, когато не съм на тренировка, прекарваме времето си заедно.
-Само двамата ли сте в жилището или и нейните родители?
-Тя живее с баба си. Женицата обаче ни е свикнала. Сигурно ни чува като правим секс, но то си е човешко.
- Твоите и нейните родители одобряват ли връзката ви?
- Да, напълно. Моите родители много харесват Антония, както и нейните мен.
-Скоро ли ще й отправиш предложението за брак?
-Много
 
искам
сватба,
 
но първо трябва по някакъв начин да си осигурим живота. Да заживеем нормално и чак тогава може да се осъществи бракосъчетанието ни. Сигурен съм, че някой ден и това ще се случи. Обичам я до толкова, че искам да прекарам остатъка от живота си с нея. За мен любовта е единствена. Няма най-голяма любов, най-силна и подобни. Тя просто е една – казва се Антония.
-Все още се възстановяваш от тежка контузия? Кога да те очакваме в игра и твърдо ли оставаш в Локо (Пд)?
-Не спирам да се моля и се надявам да съм на 100% готов за старта на пролетния полусезон. Все още изпитвам болки в коляното. Трудно ми е да тренирам с топка, но дай Боже до първия кръг, когато приемаме Сливен, да изляза на терена и да зарадвам най-великата публика в България.
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ