ФК Верея победи с 2:1 Банско в среща от 12-ия кръг от първенството на "Б" група. Това беше първа победа за новия треньор на тима от Стара Загора Радостин Кишишев, който даде интервю за клубния сайт.

- Г-н Кишишев, коментарът ви за срещата?
- Аз съм наистина много щастлив, защото моята треньорска кариера започва по един добър начин. Първите два мача - 4 точки, но по-важното, което искам да кажа е, че отборът играе изключително добре, изключително стабилно и не само в този двубой, а и в предишния, който завършихме 0:0.

- Предстои ви мач с Добруджа, с каква нагласа отивате в Добрич?
- Отиваме като отбор, който ще бъде труден за побеждаване и ще направим всичко възможно да покажем същата играя, която показахме срещу Банско. Искам да благодаря на момчетата, които се раздадоха и видяха важността на мача и просто късметът, който имаше отборът на Банско не ни позволи да победим с няколко гола разлика. Въпреки, че в последните минути успяхме да дадем някакъв шанс на съперника. Но всички бяха мъже и съм изключително доволен.

- В хода на мача припламваха искри между вас и колегата ви Александър Томаш?
- Първо Томаш не ми е на нивото да припламват някакви искри. Изключително съм разочарован от неговите постъпки по време на мача, даже не дойде да се поздравим след последния съдийски сигнал. Но това си е до манталитет. Той си знае най-добре какво игра отборът му, за съжаление мачът нямаше как да се предава по телевизията и да се види, че ние имахме 4-5 излизания сами срещу вратаря им. Не мога да пренебрегна и факта, че тотално ги надиграхме.

- Коментарът ви за играта на чужденците във ФК Верея?
- Много съм доволен от Джонатан, който запази изключително много топки. Участваше за първия гол, но съм изключително доволен от показаното на терена. Оливие загатна за неговите качества, но има още какво да се желае. Но искам да отлича цялата защита, която игра перфектно и нямаше как да ни пробият и това е изключително голям атестат, че отборът ни расте. Моята цел е някои от младите момчета, ако покажат качества, да отидат да играят на по високо ниво.