Треньорът Костадин Ангелов изригна във "Фейсбук". Спряганият за нов наставник на ЦСКА специалист привлече вниманието, като сам публикува интервю със себе си и го публикува. Лаптопа отговаря на въпроси, задавани му във "Фейсбук". Те са свързани с евентуалната му бъдеща работа на "Армията". Ангелов споделя и още любопитни неща от сорта "мек ли си", "Димитър Христолов и Емил Наков гаджета ли ти бяха" .

БЛИЦ публикува култото интервю на Костадин Ангелов без редакторска намеса:

Отговарям за последен път, защото започнах да зациклям вече.
1. Има ли нещо вярно, че съм треньор на ЦСКА?
- Никой не ме е търсил от там.!

2. Би ли приел?
- Много ясно, не съм олигофрен, това е ЦСКА! След Видима как ти звучи???

3. Ще се справиш ли със ситуацията?
- Стой ти 3 пъти по 6 месеца без пари ("Ботев", Пирин, Видима) и мотивирай отбора да играе, когато няма какво да яде, да те видим! На всичкото отгоре,се представиха добре!

4. Ама досега си бил все на малки отбори, даже Видима изпадна.
- Да ,но играеха добре, това е което ме интересува. Всеки може на Мерцедес автоматик ,ама Трабант карал ли си? Кефа е да ги ръчкаш с него отзад по броните! После на мерцедеса ще си цар!

5. Христолов и Наков гаджета ли ти бяха?
- Давам под наем само мозък и мускули,който иска да ги ползва да заповяда ама сърцето и душата-никога! Г*за също не си го давам!

6. Вярно ли е че си мек?
- Категорично не! Много е лесно да се правя на тешкар. Трудното е да им бръкнеш в мозъците! Дисциплина се постига със знания и взаимоуважение, не с терор. Един известен китайски пълководец Сун-Дзъ го е казъл преди хиляди години. Генерала трябва да е човечен, мъдър, искрен, смел и строг!