Бившият полузащитник на Левски Александър Александров – Кривия гостува в Подкаста „Код Спорт“ на журналистите Красимир Минев и Владимир Памуков, където за първи път разкри защо е пропуснал финалите на европейското първенство през 2004 година и как се е стигнало до трансфера му от Левски в Турция, зад който стои вече покойният подземен бос Бай Миле. 

Кривия обърна внимание и на актуалната ситуация на „Герена“. Той изрази огромното си разочарование от големи брой чужденци, които са в състава на „сините“ в момента, и осъди остро войната между феновете. 

„Новите треньори трябва да знаят, че са нагазили в дълбоки води. Не знам дали ще успеят да се справят, но с 9 чужденци със сигурност няма да могат да се справят“, коментира Кривия.

Александров, който е Футболист №1 на България за 1999 година, се върна към най-паметните моменти в своята кариера, обясни защо се е провалил сигурният му трансфер в италианския гранд Ювентус, как Бай Миле го е взел направо от Албена, за да уреди трансфера му в Турция и в какви отношения е в момента с президента на БФС Георги Иванов – Гонзо.

Всичко това и още любопитни истории – гледайте в епизода: