Фолкпевицата Бриана си хвана футболист за гадже. Тази новина узна БЛИЦ, което ни накара да потърсим изпълнителката, която с удоволствие разказа за връзката си с Евгени Систов. Той играе за Вихър (Славяново) в Трета лига. Бриана пък никога досега не е гледала мач на любимия си. 

В интервюто, което възпитаничка на Музикалното училище в Плевен даде за БЛИЦ, нямаше как да не засегнем и теми от миналото. През годините Бриана се замесваше в сексскандали. Отдавна се знае, че е имала вземане-даване с бившия треньор на националния отбор по волейбол Мартин Стоев. Певицата отговори и на други въпроси: 

- Здравей, Бриана! Къде те откриваме и вярно ли е, че имаш връзка с футболист? 
- Здравейте, тъкмо се прибирам вкъщи при любимия човек. Да, с Евгени Систов съм. Заедно сме отскоро, много сме щастливи.

- Къде се запознахте? По време на твое участие ли успя да те свали? 
- Случайно се появи в живота ми. Дойде точно на време. Мечтаех за такъв мъж и той просто се появи. Много съм щастлива наистина. Не ме е свалил на мое участие, дори досега не е присъствал на такова. Запознахме се във "Фейсбук", писахме си доста, видяхме се и нещата се получиха. И преди това сме се засичали. Попадали сме в една компания, имаме общи познати. Интересното е, че преди дори не сме си и говорили, когато сме се виждали. Много странно се получи, но ето, че пламнаха искрите на любовта между нас и сега сме заедно. Нещата се развиха светкавично, като в приказка сме.

- От колко време нямаше сериозна връзка?
- Доста време бях без сериозно гадже. Все не попадах на точния човек. Мечтаех си за мъж, който да желая силно, и Евгени взе, че се появи. Като че ли съдбата ми каза: "Ето, доставям ти го, заповядай!". И аз го грабнах на мига. 

- Той играе във Вихър (Славяново) в Северозападната Трета лига, посещаваш ли редовно мачовете му? 
- Какво редовно, аз дори един път не съм го гледала досега. Не съм ходила на негов мач. Иначе съм ги веселила по време на банкетите им, пяла съм им доста. Ще видим кога ще посетя и негов мач. Времето е пред нас. 

- Очевидно имаш голямо влечение към спортисти? 
- Клишето, че певиците и футболистите си пасват, се потвърждава и при нас. Какво да кажа, просто така се получи. Важното е да сме добре заедно и да се разбираме. 

- Преди години се шумеше доста около името ти главно заради авантюрата с Мартин Стоев. Колко дълго имаше вземане-даване с бившия треньор на националния ни отбор по волейбол?
- Моля ви, не за Мартин Стоев. Той доста отдавна е приключена тема. Каквото било - било. Всеки е поел по пътя си.

- Беше замесена и в сексскандал с бившия капитан на Берое Иво Иванов... (б.р. - прекъсва ме)
- Дори не го познавам, беше само чат между нас. Не е имало нищо повече. Няма какво да кажа. А и ми писна името ми постоянно да е свързвано със скандали. 

- Този факт сигурно те обижда.
- Не ме обижда, но ми пречи за отношението и мнението на хората. Не искам постоянно да съм свързвана с този или онзи, за неща от миналото. Имиджът ми не е такъв, какъвто се представяше досега. Хората, които ме познават, отлично знаят каква съм. Но отдавна съм осъзнала, че лоша реклама няма. Наслушала съм се на какво ли не по мой адрес. 

- Била ли си с други футболисти или спортни личности?
- Певиците постоянно ни свързват със спортисти. Някои посещават наши участия, но това не означава, че имаме отношения с тях.

- Съжаляваш ли за нещо през живота си до момента?
- Не. Животът ми е хубав, защото си го направих такъв. 

- Кой е най-скъпият подарък, който си получавала от бившите?
- Аз не подбирам мъжете в живота си спрямо подаръците. Смело мога да твърдя, че каквото ми е нужно, мога да си го купя сама. При мен е важно отношението. А Систов ме спечели именно с това!

- Имаш ли чести участия в нощни клубове и печелят ли се добри пари?
- Гордея се, че имам участия почти всяка вечер, из цяла България. И в чужбина също ходя. Най-важното е, че публиката ме харесва. Аз се продуцирам сама, много е трудно, но вече свикнах. Справям се със задачите. Издържам се сама наистина, не се лишавам от нищо. Доволна съм, имам работа.

- С кои от колегите ти си най-близка?
- Близка не бих казала, че съм с някого. Както се вижда и в "Биг Брадър" - всичко е въпрос на интереси. Голяма е конкуренцията между изпълнителите, но за всеки влак си има пътници. 

- Получавала ли си нестандартни предложения по време на участия?
- О, да. Получавала съм и продължавам да получавам. Но не обръщам внимание, не ме вълнуват такъв тип мъже.

- Какво ти прави впечатление при младото поколение?
- Купонджии са, забавляват се, пеят, заради това са излезли. 

- Възможно ли е да намалиш участията в нощните клубове заради мъжа до себе си?
- Това няма как да се случи. Систов приема професията ми напълно нормално. Знае, че това е моята работа, с това си изкарвам парите. Много се разбираме и се подкрепяме. Знаете ли, интересното е, че той още не е идвал на мое участие. 

- Да не си му наложила забрана?
- Не, просто не е по нощния живот. А и е режимлия, футболист е все пак. Както аз не ходя на негови мачове, така и той не посещава участията ми. Важното е, че си играем вкъщи. 

- Досещаме се какво визираш. Позволявате ли си секс преди него мач?
- Играем с топката, това исках да кажа. У дома имаме една и я подритваме. Разбира се, че и секс правим. Не пречи да вкарва вечерта вкъщи, а и на следващия ден по време на мач. Надявам се да успявам да го мотивирам.

- Покрай връзката с теб възможно ли е да се изкачи по-нагоре във футболната си кариера? 
- Това си зависи само и единствено от него. Не му се меся, както и той не се меси в моята работа. Той е човек, който знае какво иска.

- Следиш ли политическия живот у нас?
- Интересувам се, да. Бях кандидат за кмет на родния ми град Левски, но бях твърде заета да пея за други кандидати и реших да се откажа. Пеенето е моето хоби и професия. Не се виждам в друго амплоа. Пея още от дете, животът ми е музика. 
ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ