Родната звезда в Световната кеч федерация Русев (истинското му име е Мирослав Бърняшев - б.р.) даде едно от малкото си интервюта до момента пред британското издание "Мирър". Пловдивчанинът се изгради като едно от най-разпознаваемите лица в кеча, като дори и издания извън САЩ се избиват за да поговорят с него. Българският звяр, както го наричат в бранша, говори за първата си победа на Кечмания, която бе миналата седмица, неговата половинка Лана, която дебютира на ринга, както и за зашеметителя, който отнесе от Ледения Стийв Остин в Далас. "Стандарт" публикува интервюто на Русев пред "Мирър":

- Вашият отбор "Лигата на нациите" успя да победи "Новият ден" на Кечмания 32. Как се почувствахте след мача?
- Нямаше как да се получи по-добре. Особено за мен, тъй като това е моята първа победа на Кечмания.

- В един момент вие използвахте "великото салто" върху Хавиер Уудс. Не съм сигурен дали сме виждали да го използвате преди.
- Ах, хванах ви. Не сте ме наблюдавали много внимателно. Използвал съм го и преди. На "Съмърслам" го направих на Долф Зиглър. Той ме докара до лудост, трябваше да търся нещо ново. Тъй като обработвах ребрата му. Така че той да не мисли за Лана, дишането и мен за известно време.

- Какво е усещането да изживееш такъв велик момент на Кечмания с Мик Фоули, Шон Майкълс и Ледения Стив Остин, който отговори на атаките от Уейд Барет и атакува вашия отбор?
- Това е много досадно на първо място. Защото ние празнувахме победата на Кечмания. И изведнъж тези се появяват, пуснаха техните музики и се опитаха да ни откраднат момента. Почувствах неуважение. Трябваше да докажа себе си, че мога да се меря с тези момчета. И всичко това завърши с Ледения, който ми направи зашеметител.

- А вие прелетяхте извън ринга вследствие на това...
- Така е. Но той не е бил на ринга от доста време. Сигурно му е липсвало, така че в тази хватка сигурно е вложил доста.

- Вие се пошегувахте в Туитър, че повече няма да слушате неговото радиошоу, така ли е?
- Да, никога повече няма да го слушам отново!

- Как се чувствахте, когато гледахте вашата годеница Лана в дебютния й двубой в кеча?
- Оо, бях много горд. Тя изглеждаше уникално, беше зашеметяваща. Беше малко нервна преди двубоя, а аз се опитах да я успокоя. Това обаче е напълно разбираемо като се има предвид, че дебютира и то на Кечмания. Тя се справя много добре, голям професионалист е. Лана е просто чудесна. Излезе на ринга и показа на света, че ще бъде една от най-добрите диви в кеча. Съвсем скоро ще влезе в дивизията на жените.

- Тя свали Пейдж с висок ритник в мача на "Тотал Дивас" срещу отбора на "B.A.D. и Блондинките".
- Да, аз и показах всичките тези ритници, тренирах я. Това е Лана ленд ритник.

- Какво следва за вас в Лигата на Нациите? Все още ли искате да се пробвате да спечелите световната отборна титла, която е притежание на "Новия Ден"?
- Не, не, не. Видяхте ли какво стана на Първична сила? След битката ни тези типове - семейство Уайът, всеки един от които изглежда като Дядо Коледа, ни нападнаха без причина. Не става просто да дойдеш и да постъпиш така с нас. Ние сме "Лигата на Нациите". Големи мъже сме. Не може просто да ни нападнеш без предупреждение.

- Може ли да очакваме да се сблъскате с тях на предстоящия Кеч тур във Великобритания и Ирландия?
- Нямам идея. Знам обаче, че следващия път, когато лампите изгаснат, аз ще съм готов.

- Харесва ли ви да сте част от "Лигата на Нациите"?
- О, страхотно е. Ако се изморя, някой друг поема щафетата и продължава да млати опонентите. Така не се изморявам и не ми се налага сам да пребивам противниците си всеки път. Всички в отбора сме победители. Когато се съберат няколко такива, само хубави неща могат да се случат.

- Амбициран ли сте да оставите своята следа и в индивидуалните мачове?
- Евентуално. В момента съм изцяло фокусиран върху "Лигата на Нациите". Дори ако гледахте битката на Кечмания, ще видите как се жертвах за Шеймъс. Точно такъв човек съм аз. Сега съм напълно отдаден на Лигата.

- Вече имате опит от две Кечмании. Кои са най-добрите ви моменти от тях?
- В първата се бих с Джон Сина, а това бе сред най-големите мачове на вечерта. Русев срещу Сина, Русия срещу САЩ. Няма как да стане по-добре от това. Двубоят бе подготвян толкова дълго време. Победих го месец преди това и всичко се въртеше към Кечмания. Естествено, трябва да покажеш най-доброто от себе си, точно направих и аз, както и той. Имах невероятно излизане на ринга. Считам, че е в Топ 5, ако не и Топ 3 за всички времена.

- Определено показахте най-доброто - излязохте с танк!
- Да, точно. Как изобщо мога да подобря това? Докарах танк, армия, дори оръдия и в края на краищата, като че ли бях твърде завладян от мача и точно това се оказа причината да загубя.

- Сигурно е било сюрреалистично да гледате от оръдието на танк в "Ливайс Стейдиъм" в Санта Клара, Калифорния.
- Определено беше така, гледайки 70-те хиляди хора на трибуните, всичките флагове, армията, излизането с Лана, която беше зашеметяваща, носейки титлата. Затова когато се качих на танка, стоях и размахвах флага гордо. Направихме велик мач.

- С какво ще запомните Кечмания 32?
- Считам, че ще бъде запомнена само с лошите моменти. Отнесох "зашеметител" от Ледения. Бих искал да запомня вечерта с първата ми победа. Те се появиха и започна кавга. Нека не забравяме, че хвърлих як бой на Ледения в продължение на минута, а никой не говори за това, нали? Всички говорят за "зашеметителя". Разбирам, все пак хората имат селективна памет. Няма значение. Ще продължа да им напомням.

- Не са много хората, които могат да се похвалят, че са били на един ринг на Кечмания с Шон Майкълс, Мик Фоули и Стийв Остин и то по същото време.
- Да, няма много хора, които могат да го кажат, но аз съм един от тях. Защото съм специален.

- Как ще надскочите това следващата година?
- Кой знае? Преди три години кой щеше да предположи, че ще се бия с един от основните мачове с Джон Сина? Една от най-големите звезди на всички времена. Кой би предрекъл, че Стийв Остин ще ми направи зашеметител на Кечмания? Никога не се знае какво ще се случи в Световната федерация по кеч. Това я прави толкова магична.