ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Бившият селекционер на младежкия ни национален отбор Александър Станков потвърди пред БЛИЦ, че е готов да поеме Локомотив (Пловдив). Това ще се случи, ако Константин Динев отново се върне на "Лаута" и поеме контрола и финансирането на "смърфовете".
 
"Контактувам с Коко Динев, срещнахме се в Сандански и говорихме доста. Познаваме се от години. Преди време пак съм му гостувал в Сандански. Той ме покани да помогна на Локомотив (Пловдив) в този труден момент. Аз се съгласих, но само при положение, че ще работя с него. Може би до сряда всичко ще е ясно. Зависи дали ще се разбере с феновете. За Локомотив ще е много добре, ако Динев се върне", заяви Станков.

"Бях се зарекъл повече да не работя в България. Но заради Коко Динев и верните привърженици на Локомотив (Пловдив) съм готов да бъда на "Лаута". Много малко са отборите в България, чиято оферта бих приел. Динев обаче го познавам, знам колко амбициозен човек е", каза още Станков пред БЛИЦ и добави, че преди дни е бил в Москва за преговори с Том Томск.

"Нещата бяха много сериозни. Пътувах за преговори в Москва. Том разполага със солиден бюджет, сега се класираха за елита на Русия. Явяват се сателит на гранда Зенит. За мое съжаление обаче избраха за треньор Анатоли Давидов. Той до този момент е бил начело на дубъла на Зенит. Въпреки това, разбрах, че хора от ръководството на Том Томск са били впечатлени от мен, което само може да ме ласкае", добави Сашо Станков.