ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Юношата на Ботев (Пловдив) Бисер Бонев даде любопитно интервю за БЛИЦ Live, разказвайки за детството си, амбициите, за живота извън футбола и още доста интересни неща.

20-годишният офанзивен полузащитник в момента е преотстъпен в Крумовград. Младежкият национал помогна на скромния отбор от родопския град да спечели историческа промоция за Efbet Лига, а на старта Бонев и съотборниците му шокираха шампиона Лудогорец, побеждавайки с 3:1.

"Преотстъпен съм в Крумовград, готов съм да се докажа и да оставя добри впечатления този сезон. Най-важното е да получавам игрово време. Тази крачка е добра за мен, щастлив съм на мястото, където съм сега", започна Бисер Бонев пред камерата ни. 

Топ Коефициенти за Спортни Залози!

"Раздадохме се, изпълнявахме указанията на треньора и успяхме да спечелим срещу Лудогорец. Много сме щастливи от това, но това вече е в миналото и сега трябва да побеждаваме всеки следващ мач. В последните три срещи, в които загубихме от силни отбори, каквито са ЦСКА, Черно море и Берое, показахме добра игра, но ни липсваше и късмет. Много скоро ще се завърнем на победния път", каза халфът за сензационната победа над Лудогорец на старта (1:00 минута)

"Това, че съм резерва в момента, ме амбицира да се докажа и да покажа на всички, че заслужам да играя. Треньорите ни са доста добри професионалисти, колективът ни е на много добро ниво" (1:50 минута)

Какво каза за странната ситуация с Крумовград, който се изнесе от родопския град, тренира в близкото до Пловдив село Оризаре, а приема съперниците си на базата на Ботев (Пловдив) в Коматево? (2:55 минута)

"Има разлика с Втора лига. Футболът в Първа лига е много по-физически, по-тактически, има надграждане на всяко ниво" (3:40 минута)

"Ботев е клубът на сърцето ми. От 2017 г. съм част от Ботев, пристигнах 14-годишен. Родом съм от Русе, играех в Аристон (Русе). Трифон Пачев ме забеляза и ме привлече. Благодарен съм му, на него дължа много от футболната ми кариера до момента" (4:25 минута)

"Имах оферти от много отбори, но избрах Ботев заради най-добрите условия. Искаха ме Левски, ЦСКА и Лудогорец. Ботев беше най-правилната крачка тогава заради условията, които предлагат - пансион, академия... Родителите ме подкрепиха, защото виждат, че футболът е моята страст и това правя всеки ден от малък" (5:05 минута)

 

Разказа как се запалва по футбола и на кои звезди се е възхищавал? (5:30 минута)

Виждайки снимка на звездата на Байерн Лeрой Сане, Бисер широко се усмихна и каза: "Като по-малък ме наричаха Българския Лерой Сане заради прическата ми. Не я поддържах, естествено ми е такава. Наскоро реших да разнообразя и да я скъся. Голямата коса не ми пречеше докато играя футбол, свикнал съм от малък с нея. Вече съм Бисер Бонев, винаги съм бил Бисер Бонев. Не забравям откъде съм тръгнал. Нямам специфичен прякор, обръщат се към мен с Биска". (6:14 минута)   

Разказа къде е гледал мегазвездата Лионел Меси на живо (7:20 минута)

"С Никола Илиев сме близки още от малки, той също е от Русе, играхме заедно. Желая му успех в ЦСКА 1948, надявам се да направи крачка напред с този трансфер. Той е футболист с много качества. Очаквах да продължи кариерата си в чужбина, но е решил да се върне, разбирам го, да натрупа опит тук и да се върне в Интер и да покаже, че е достатъчно способен да се пребори" (8:05 минута)

 

"Много момчета решават да заминат в чужбина млади, не мисля, че е неправилно. Да, има риск, но трябва да поемаме рискове, ако искаме да постигнем нещо" (9:00 минута)

 

"Целта ми е да се докажа в Първа лига и да търся трансфер в чужбина. Също така не изключвам възможността да се завърна в Ботев, искам да се докажа там и да играя пред толкова много фенове на "Колежа". За мен това е най-добрата публика в България. С удоволствие бих играл там и искам да се докажа в Ботев" (9:25 минута)

Кой треньор му дава възможност да дебютира в мъжкия футбол и кой е първият му наставник в школата на Ботев? (9:50 минута)

"Относно чужденците - не мисля, че българите сме по-слаби. Такава е политиката в някои от клубовете. Българите сме доста добри, но трябва да работим и да променим манталитета си" (10:45 минута)

Кои са най-паметните му мигове във футбола до момента? (11:43 минута)

"Нещата вървят в правилна посока и се надявам скоро да има постижение, което да ни зарадва. Селекционерът Младен Кръстаич залага на млади футболисти, очаквам и към мен да погледне. Всичко зависи от мен" (12:33 минута)

"Баща ми е играл футбол, но е имал проблем с главата, и са му забранили да играе. Сега работи в Банка, а майка - в Гранична полиция. Много ме подкрепят, доста често идват на мои мачове" (13:03 минута)

"Приятелката ми е от Пловдив, чувствам се почти пловдивчанин" (13:55 минута)

"Пловдив е известен с майна, аз също го използвам, свикнал съм. Вече несъзнателно го използвам "майна, майна" (14:13 минута)

"Гаджето ми се казва Еми, не я свалих много трудно. Запознахме се в социалните мрежи" (15:00 мнута)

Коментира ли футбол с приятелката си? (15:30 минута)

"С Бербатов съм се срещал, награждавал ме е" (16:28 минута)

"Винаги съм бил верен на Ботев и съм предпочитал да остана в клуба. Ако сега трябва да избирам, пак бих избрал Ботев" (16:55 минута)

ПЛАМЕН СЛАВОВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: КАЛОЯН БАЛАБАНОВ
Монтаж: АНТОН ТОНЧЕВ

Еfbet Лига - сезон 2023/2024

БЛИЦ представя всичко за българското участие в Европа

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!