ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Втората част от интервюто с Константин Папазов пред подкаста БЛИЦ Live e пълна с още повече емоции, които си  заслужава да видите. Тити изстрелва серия от лафове, единият от които е цитат и трепе рибата от всички морета по всички земни кълбета.

Winbet - най-голямото разнообразие от пазари! (18+)

Втората част от подкаста на Тити Папазов в БЛИЦ Live по минути:

Как се запозна с жена си и кой кого свали? Тити: „Ако не се беше предала, когато я свалях, щеше да я хване захарна болест“ (0:30 минута)

„Исках да се оженим в зала „Универсиада“, но кметът Софиянски вика: „Не може!“. Ама няма не може“. И после купон в „Нерон“ при Жоро Илиев“ (2:05 минута)

„Питаш ме защо доведеният ми син се казва Желко, ами това е въпрос не за 100, а за 2 лева“. Първородният ми син Александър иска да става треньор, а Желко клони към бокса (3:50 минута)

Как Тити се запознава с легендарния треньор Желко Обрадович, с когото са приятели и днес: „Това беше чудо!“ (6:25 минута)

Защо Майкъл Джордан му стана кумир (8:30 минута)

„Хукнах до САЩ да гледам Джордан на живо, все едно пътувах до Подгумер“ (11:45 минута)

Тити със страховит цитат: С дълга пишка лесно се пикае, днес решава, утре – пътува“ (12:30 минута)

Дава си един от билетите за мача Чикаго Булс – Юта Джаз на беден американец и за другия мач остава без билет: „Викам на колежката ти Миляна Велева – влизам без пари, да знаеш, влизам на мача и после ще успея и като треньор“ (14:50 минута)

„Не знаех английски, имитирах самолети, дълго пътуване, молех се. И накрая, при третия ми напън, най-сетне ме пуснаха!“ (15:18 минута)

Майкъл Джордън си залепя дъвката на коша, Тити отива и си я прибира“ (16:18 минута)

„Жоро Илиев ми спонсорира пътуването до Щатите“ (17:15 минута)

„Къде да нощувам, къде да нощувам и накрая се озовах в лудница“ (17:45 минута)
Румен ИЛИЕВ/БЛИЦ СПОРТ

Оператор: Калоян ГЕНЧЕВ
Монтаж: Антон ТОНЧЕВ
Снимки: Георги КОЛЕВ