ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Българската тенисистка Цветана Пиронкова направи силно впечатление с изявите си на „Уимбълдън“ през последните години и затова британското издание „Дейли Мейл“ се обърна към 25-годишната българка за любопитно интервю, в което Пиронкова разкрива любопитни подробности от личния си живот.
 
- Кой е най-добрият ти мач?
- Труден въпрос. Изиграла съм толкова трудни мачове, че не мога да избера само един. Ако трябва да посоча само един от тях, това ще бъде 1/4-финала срещу Винъс Уилямс на „Уимбълдън“. Спечелих в два сета и отидох на полуфинал. Никога няма да го забравя.
 
- А най-лошият?
- Не помня годината, но беше в Палермо. Дори съм забравила името на съперничката, но беше в първия кръг на турнира, а аз играх отвратително.

- Ако можеше да избереш тенисистка от миналото срещу която да играеш, какъв ще бъде твоят избор?
- Определено Щефи Граф. Докато бях малка гледах нейните мачове и много харесвах нейния стил. Според мен тя е пример за спортист.
 
- Коя храна е твоята тайна страст, с която се успокояваш след загуба?
- Тайната ми страст е чипсът. Не знам защо, но много го обича. Аз съм пристрастена към чипс. Избягвам да го ям по време на турнир.
 
- Кой беше твоят идол?
- Както вече споменах – Щефи Граф, но и сестрите Уилямс.

- Кой е най-странният подарък, който си получавала от фен?
- Не мога да се сетя. Имам една фенка, нейното име е Одри. Тя ми е фен от началото на моята кариера и вече ми е нещо като приятел. Изпраща ми подаръци за всеки рожден ден, дори и да се намираме на противоположните страни на планетата. Много е креативна. Един път ми изпрати кукла, която прилича на мен. Друг път беше албум с мои снимки и изрезки с цитати.

- Коя е любимата ти песен, на която танцуваш?
- Правя лунната походка. Много харесвам „Били Джийн“ и други песни на Майкъл Джексън.
 
- Ако можеш да избираш, каква ще бъде последната храна, която ще ядеш преди да умреш?
- Ще започна със салата с козе сирене, много обичам козе сирене. За основно ще ям мусака, традиционно ястие в България. За десерт съм си избрала шоколадово суфле с ягоди и сладолед.

- Без какво не можеш да живееш?
- Не мога без родителите си. Ако трябва да избера някакъв предмет – това ще бъде телефонът ми.
 
- Кой е най-странният въпрос, който са ти задавали?
- Със сигурност не е имало такъв!