Капитанът и лидер на ЦСКА Валентин Илиев говори пред медиите относно подготовката на "червените", контузията му и казаното от Александър Томов по негов адрес.

"Има леко възпаление, но, слава Богу, лекарят ми каза, че не е нещо сериозно. Ще премина няколкодневно лечение и отново ще се включа към лагера в Турция", успокои феновете Вальо Илиев, след като се завърна в България за няколко дни. 

Относно атаката на Томов към него, бранителят прояви дипломатичност и отказа да отвръща на боса - "Не съм разменял реплики с никого. Четох, че ме е съветвал нещо. Да ви кажа аз лично нямам нужда от неговите съвети. Аз съм човек, който уважава себе си и нито него, нито някой друг ще коментирам пред медиите. Така са ме научили и възпитали моите родители, че каквото имам да казвам на някого, отивам смело и отговорно да му го кажа в очите. Аз съм такъв човек - прям и честен. Няма какво да го коментирам Томов."

"Не съм разговарял с него. Той не ми се е обаждал. Ако има нещо, да дойде и да ми го каже. Нямам проблем с него или някой друг. Ако иска да говори, нека го прави", каза Илиев.

"Няма напрежение в отбора. Има моментни емоционални реакции, но нищо фатално. Честно казано нашият отбор има доста голям потенциал. Новите попълнения са един плюс за нас. Нека им дадем време. За всеки един отбор е важно да запази своето ядро. За да се постигне нещо голямо, трябва време, обиграване и запазване на основните футболисти. Познавам Стефан Николич, година и половина сме живяли и играли заедно. И другите ми направиха добро впечатление. Дано затвърдят това и в официалните мачове", коментира още капитанът на ЦСКА.

"Когато си далеч от семейството не е много приятно, но няма какво да се оплакваме. Това ни е професията", заяви Вальо Илиев, след което отново бе върнат на темата "Томов" - "Преди малко го казах. Аз съм честен и прям. Ако има нещо, ще отида и ще му го кажа в очите. Явно ние с него не сме еднакви. Той е решил да говори през медиите, но това си е негово право, Не мога да го коментирам."

Запис на интервюто на Валентин Илиев на аерогара "София" пред камерата на Канал 3:



Следете с БЛИЦ: "А" група - трансфери и зимна подготовка