ИГРАЙ БЛИЦ ГЕЙМ 2 - ТУК!

Константин Динев сподели, че го боли от случващото се в Локомотив (Пловдив), като по всичко изглежда, че именно той отново ще се нагърби с финансирането на клуба след оттеглянето на Веселин Марешки. Хазартният бос даде интервю за "Тема спорт", в което говори по въпросите за "смърфовете".

- Г-н Динев, какво се случва с вас и в частност Локомотив (Пловдив)?
- Много неща се изписаха и изговориха през последните дни. Имам чувството, че някои хора теглят Локомотив към "В" група и насаждат мнение, че това е по-добре за отбора. В случая мисля, че става въпрос за други интереси!?

- Какво точно имате предвид?

- Мисля, че сега не е момента да коментирам в детайли. Аз много обичам Локомотив и ме боли за всичко, което се случва. Няма да позволя Локо да играе във "В" група.

- Искате да кажете, че сте готов да се върнете и да помагате...
- Пак ви казвам - обичам Локо и феновете, и не искам те да ходят на мачове по села и паланки. Те не заслужават това. Тук става въпрос все пак за Локомотив (Пловдив), а не за селско тимче.

- Значи ли това, че се завръщате?
- Има някои неща, които не са много ясни, но пак ви казвам – Локо е велик отбор и за мен ще бъде чест и гордост да застана начело на клуба. Стига обаче да почувствам приемственост, защото само заедно можем да постигнем най-доброто за Локомотив.

- Значи всичко зависи от хората?
- Да, така е, все пак футболът е за тях. Аз искам да ги направя щастливи и да бъдем като юмрук както сме били. Локомотив е марка и заслужава да остане такава, въпреки всички недоброжелатели и подмолни хора.

- Готови ли сте да правите селекция, ако се върнете?
- Аз разбирам от футбол. Всичко може да се оправи много бързо. Все пак сега започва подготовката. Има време, за да се направи силен отбор.

- Какво е вашето пожелание към феновете на Локо?

- Нека са живи и здрави, да подкрепят Локомотив, както винаги са го правили. Пожелавам им много поводи за радост. Те го заслужават!