Попълнете търсена ключова дума или фраза

Атлетико спечели точка в Ла Коруня, Фернандо Торес изпадна в безсъзнание (ВИДЕО)

https://blitz.bg/sport/ispaniya/atletiko-specheli-tochka-v-la-korunya-fernando-tores-izpadna-v-bezsznanie-video_357043.html Blitz.bg/Sport

Галисийците и „дюшекчиите” завършиха 1:1 на "Риасор"

снимка: Getty Images/Gulliver
1 от 1

Борещият се за оцеляването си в елита Депортиво (Ла Коруня) завърши 1:1 с гостуващия Атлетико (Мадрид) в среща от 25-ия кръг на испанската Примера дивисион.

Домакините зарадваха феновете си по трибуните на своя „Риасор” в 13-ата минута, когато румънският нападател Флорин Андоне се възползва от грешка на бранител на Атлетико, открадна топката и излязъл сам срещу вратаря Ян Облак се разписа за 1:0. Галисийците задържаха преднината си до 68-ата минута, когато голмайсторът на „дюшекчиите” Антоан Гризман изравни след асистенция на Яник Ферейра Караско. До края на мача гостите от испанската столица се опитаха да стигнат и до пълен обрат, но си тругнаха от Ла Коруня само с една точка.

В 88-ата минута при единоборство Фернандо Торес падна на земята и глътна езика си. Лекаркия екип регира много бързо и извади езика на изпадналия в безсъзнание Ел Ниньо, за да не се задуши. След това нападателят бе откаран в болница, а по-късно стана ясно, че е контактен и говори.

След равенството Депортиво е 17-и с 20 точки и на само една над зоната на изпадащите. Атлетико остава четвърти с 46 точки.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН

Още по темата

Коментирай

1 Коментар