Попълнете търсена ключова дума или фраза

Барса и резервата Меси се развихриха за край на ужасна серия ВИДЕО

https://blitz.bg/sport/ispaniya/barsa-i-rezervata-mesi-se-razvikhrikha-za-kray-na-uzhasna-seriya-video_463965.html Blitz.bg/Sport

Аржентинецът се появи в игра на почивката и реализира две попадения в спектакъл със 7 гола

снимка: Getty Images/Gulliver
1 от 1

Барселона разби у дома Бетис с 5:2 в мач от деветия кръг на испанската Ла Лига и спря ужасната си серия от четири поредни шампионатни срещи без успех. Лионел Меси бе оставен резерва и се появи в игра на почивката, реализирайки два от головете за победата.

Срещата на "Камп Ноу" започна с минута мълчание в памет на покойния скаут на каталунците Тони Бруинс Слот.  Каталунците доминираха от самото начало и Усман Дембеле (22) даде старт на головото шоу след асистенция на Антоан Гризман, който пет минути след това нацели гредата, а в 33-ата минута и пропусна дузпа, отсъдена за арушение срещу Ансу Фати. Гостите от Севиля също имаха своите шансове и успяха да изравнят чрез Арналдо Санабрия (45+2) в добавеното време на първата част.

Winbet - удвои тръпката от играта! (18+)

Скоро след началото на втората част Антоан Гризман (49) отново изведе домакините напред в резултата след подаване на Жорди Алба. Появилият се като резерва на мястото на Ансу Фати Лионел Меси (61-дузпа) пък направи резултата 3:1, а наказателният удар бе отсъден за игра с ръка на Аиса Менди на голлинията. Ситуацията бе прегледана с ВАР и Менди получи директен червен картон, за да останат гостите в намален състав. Лорен Морон (73) все пак върна надеждите на Бетис след пас на Алекс Морено, но отново Меси (82) бе точен след пас на Сержи Роберто за 4:2. В самия край пък Родри (90) сложи точка на спора след нова асистенция на Сержи Роберто.

Така Барселона събра 11 точки от 7 срещи и се изкачи на осмата позиция. Бетис е седми с 12 точки от 9 мача.

КЛАСИРАНЕТО В ЛА ЛИГА

 

Още по темата

Коментирай

2 Коментара