Говорителят на Барселона Хосеп Вивес разкри подробности за треньорския пост и това кой ще наследи напускащия след края на сезона Луис Енрике. Крайното решение ще бъде взето от спортния директор Ариедо Брайда и техническият директор Роберт Фернандес, които ще го обявят веднага след края на сезона.

„Когато сезонът завърши, ще бъде обявено името на новия треньор. Сега се работи върху избирането на най-добрия вариант. Освен това се прави план за развитието на отбора през следващия сезон. Това са много трудни решения, които трябва да бъдат взети от Роберт Фернандес и Ариедо Брайда”, сподели Хосеп Вивес.

„В момента се работи много усилено върху намирането на нов треньор. Мога да ви гарантирам, че името на новия треньор не е известно. Унсуе е един невероятен професионалист, една фантастична личност. Той е отдаден на работата си. Аз ще съм щастлив, ако той заеме поста след Луис Енрике“, добави говорителят във връзка и със спрягания като фаворит Хуан Карлос Унсуе, който в момента е асистент на Луис Енрике. 

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!