ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ  БУКМЕЙКЪР  ТУК!

Ръководството на Барселона ще предприеме много драстични мерки, за да намали разходите на клуба и да осигури пари за връщането на Лионел Меси от ПСЖ на "Камп Ноу". Босовете ще разговарят с всички футболисти за намаляване на заплатите им.

През зимния трансферен прозорец каталунците нямаха възможност да пазаруват играчи, а голямата им цел през лятото е да си върнат Меси, на който ще бъде предложен едногодишен договор, но задачата по покриване на заплатата му е много сложна. Разглежда се възможност аржентинецът да получава процент от приходите от билети.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Клубът не би трябвало да може да си позволи сегашните заплати и след края на сезона ще търси решения на проблема, а според Relevo възнагражденията на всички футболисти ще бъдат намалени с 15%, за да не се надвишава тавана по правилата на Ла Лига. Шефовете се надяват да спести около 61 милиона паунда, което със сигурност ще помогне, но за реализирането на плана ще е нужно всеки футболист да бъде убеден индивидуално за намаляване на заплатата му.

Както е известно, клубът е обвинен в корупционна схема и ако бъде доказана вината, може да получи много тежко наказание.

Следете актуалните новини с БЛИЦ и вTelegram
Присъединете се в канала ТУК