ВИЖТЕ СТРАНИЦАТА НИ БУКМЕЙКЪР ТУК!

Ето как прогнозираха мача представителите на Ефбет Лига в играта на БЛИЦ Звездна лига

Шампионът Барселона се развихри и разби Бетис с 5:0 като домакин в мач от петия кръг и излезе начело във временното класиране на испанската Ла Лига. Срещата се игра на Олимпийския стадион в каталунската столица заради реконструкцията на "Камп Ноу". Жоао Феликс и Жоао Кансело блеснаха с дебютни попадения за домакините, докато Роберт Левандовски се отчете с гол и две асистенции.

Барса поведе с попадение на Жоао Феликс (25) след подаване на Ориол Ромеу, а Роберт Левандовски (32) удвои аванса на домакините, възползвайки се от извеждащ пас на Андреас Кристенсен.

В края на първата част Руи Силва получи контузия и с началото на второто полувреме се стигна до вратарска смяна при гостите, като под рамката на тяхната врата застана Фран Барбоса, за когото това бе дебют в Ла Лига.

WINBET – персонални бонуси всеки ден! (18+)

Каталунците решиха спора с гол на Феран Торес (63) от пряк свободен удар, а Рафиня (66) направи резултата 4:0 с изстрел от границата на наказателното поле към долния ляв ъгъл на вратата.

Левандовски записа още една асистенция, след като комбинира с Жоао Кансело (81), който навлезе в наказателното поле и оформи крайното 5:0.

След категоричната си победа каталунците временно оглавиха класирането с 13 точки, докато Бетис е девети със 7.

БАРСЕЛОНА - БЕТИС 5:0
1:0 Жоао Феликс (25), 2:0 Роберт Левандовски (32), 3:0 Феран Торес (63), 4:0 Рафиня (66), 5:0 Жоао Кансело (81)

РЕЗУЛТАТИ И ВРЕМЕННО КЛАСИРАНЕ В ИСПАНСКАТА ЛА ЛИГА - ТУК!

Изтеглете мобилното ни приложение БЛИЦ СПОРТ ОТТУК!