Гарет Бейл определи удължаването си на договора с Реал (Мадрид) до 2020 година като "сбъдната мечта". Уелската звезда на "кралете" сподели, че е изцяло концентриран върху представянето си с белия екип и не се интересува от информациите в медиите, според които интерес към него има от Манчестър Юнайтед.

"Щастлив съм, че удължих договора си с Реал. Исках това да се случи, това е сбъдната мечта. Очаквам да печеля още много с отбора. Да спечеля Шампионската лига бе нещо невероятно. Това, което обаче очарова още повече e публиката“.

„Животът ми се промени много, откакто преминах в Мадрид. Говоря за личностен и професионален аспект. Това бе нов опит и не беше лесно. Имам вяра в бъдещето. Надявам се следващите шест години да са прекрасни. Мисля, че последният ми сезон в Реал Мадрид беше най-добрият“, добави Бейл.

Запитан за широко дискутирания интерес от страна на Манчестър Юнайтед към него, уелският нападател каза: „Не се вълнувам от нищо странично. Не сме говорили за това. Концентриран съм изцяло върху изявите си Реал“.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН - ТУК!