Бившият футболист на ЦСКА Никола Вуядинович изпадна от Примера дивисион. През пролетта роденият на 31 юли 1986 година защитник игра за елитния испански Осасуна. Преди това той изкара доста време в китайския Бейжинг. Вуядинович е в Осасуна от 2014 година и игра през сезон 2014/15.

През следващия сезон замина за Китай, а тази пролет се върна при испанците. Той бе титуляр в почти всички мачове през пролетта, но не помогна с нищо, за да предотврати изпадането. Осасуна финишира на предпоследно място и догодина ще играе в Сегунда дивисион. Договорът на Вуядинович беше до края на сезона и все още не е ясно дали ще остане.

Припомняме, че той пристигна в ЦСКА през 2007 година при Стойчо Младенов и стана шампион през 2008-ма. След отнемането на лиценза през лятото от „Армията” го продадоха на Удинезе. Там обаче не игра, а бе даван под наем в Румъния, Абърдийн и Явор Иваница. Едва през 2012 година бранителят намери място, на което се превърна в титуляр – Щурм (Грац). В Австрия той остана два сезона, след което подписа с Осасуна.

Никола Вуядинович получи български паспорт още преди години, когато играеше в ЦСКА, тъй като дядо му е българин.