Бомбастична новина разтърси Испания след срещата между президента на Барселона и представителя на звездата на Борусия (Дортмунд) Ерлинг Холанд - Мино Райола.

Въпреки всички очаквания норвежецът да избере Реал (Мадрид), агентът му е признал, че Холанд не иска да споделя съблекалнята на "белите" с другата голяма звезда в съвременния футбол Килиан Мбапе.

Французинът е почти сигурно ново попълнение на Реал, а въпросът е дали ще пристигне през зимата или през лятото без пари.

Според авторитетните каталунски издания "Спорт" и "Ел Мундо Депортиво" Холанд е избрал да подсили Барса и вече има предварително споразумение с каталунците, вероятно с идеята двамата с Мбапе да бъдат новите Меси и Роналдо.

Сега остава Барса да събере над 100 милиона евро за сделката, както и да му осигури 30 милиона на година за заплата.

Каталунците вече обявиха, че са готови на всичко за качествен централен нападател и ще искат да се отърват от хората с най-високи заплати, сред които ненужните Самюел Юмтити и Филипе Коутиньо, както и с някои от неубедителните звезди - Усман Дембеле, Клеман Лангле, Марк-Андре Тер Стеген, Френки де Йонг, Сержиньо Дест и Мемфис Депай.

Winbet - истинската тръпка от победата! (18+)