Преговорите за новия договор на Лионел Меси вървят много добре. За това увери секретарят на клуба Робер Фернандес. Новината със сигурност ще зарадва феновете на каталунците, които в последните месеци са притеснени относно  бъдещето на голямата звезда на тима. 

"Разговорите вървят много, много добре. Спокоен съм, както бях преди с Масчерано, Бускетс, Суарес и Неймар", каза Фернандес пред RAC1. 

"Сега говорим с Меси, както го правим с Иниеста и Тер Стеген. Работим здраво и съм убеден, че те ще останат при нас. Няма значение кой ще преподпише пръв. Има хора, които искат да тровят цялата ситуация, но ние работим върху казуса от доста време."

"В момента изглежда така, че Лео играе по-добре, отколкото преди три или пет години. Той става по-добър през цялото време и винаги може да извади заек от шапката. Той е най-добрият в света, няма съмнение в това."

"Бил съм близо до Марадона, Кройф, Ди Стефано... Но Лео е различен. Той е способен да играе на високо ниво толкова дълги години", добави Фернандес.

ВСИЧКО ЗА ИСПАНСКАТА ПРИМЕРА ДИВИСИОН